reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

dziewczyny gratuluję wam udanych wizyt, Okasia nie potrzebnie się stresowałaś ;-) ;)

ja się czuję fatalnie, nie wiem jak ogarnę te święta...

reklama
Fimka, okasia, ewix - super, że wasze wizyty udane :-)

kassia181 - rzucaj szybko to świństwo...

ja jestem wypompowana po dzisiejszym dniu ;-) dobrej nocki.
ja rzucilam ponad tydzien temu :)

chcialam pospac ale mloda mi nie dala bo jej powiedzialam ze jak zje snaidanie bedzie ciasta ozdabiac no i koniec spania niestety.
ja etz czuje sie zle ale staram sie cos tam zrobic- wczoraj byl slaby dzien- bardzo mnie mdliwo i w sklepie bym padla ogolnie slabo mi bylo. masakraaaaaaaaaaaaaaa.
dzis puki co jest ok zobaczymy jak dalej bedzie bo mama troche roboty

Hej są już jakieś przyszłe sierpniowe mamy?

Czesc dziewczyny:)

Jestem Basia:)Mama 9 letniej dziewczynki.OM 14.11
Wczoraj pierwsza wizyta i tylko pecherzyk 0,68cm.Kolejna wizyta 05.01.2016
Beta 11 listopada 34
14 listopada 304
17 listopada 708
21 2000
Wedlug moich obliczen termin przypadl by na 26.08.

Czy ktoras z mam tez ma przynlizony termin porodu do mojego i tez tylko widac sam pecherzyk?

Pozdrawiam serdecznie

Odebrałam betę i wszystko ładnie rośnie, wygląda na to ze wszystko rozwija się prawidłowo, uspokoiłam się tymi wynikami :) co do palenia to ja paliłam przez 6 lat, rzuciłam palenie w październiku 2014 by mieć pewność że nie będę palić w ciąży. Nie było lekko ale jestem z siebie dumna :) trzymam kciuki żeby i Wam się udało :)

Ja byłam na wizycie w poniedziałek i dzisiaj, Jest pęcherzyk prawidłowej wielkości, ciałko żółte w srodku, tyle że mam obok duużego krwiaka.

Do tego muszę lezeć cały czas nic nie mogę robic i łykam ten cholerny duphaston :(

To mi się swieta porobiły....

Jagi - witaj! dużo tu Basieniek nam się zrobiło :-)

KasiaPM - współczuję... :-( dbaj o siebie.

mrs.hermit - super wieści!

dziewczyny, jakie ciasta robicie na święta? ja oczywiście sernik I chcę jakieś drugie ale nie wiem jakie....

reklama
Do góry