reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

dziewczyny gratuluję wam udanych wizyt, Okasia nie potrzebnie się stresowałaś ;-) ;)

ja się czuję fatalnie, nie wiem jak ogarnę te święta...

reklama
Fimka, okasia, ewix - super, że wasze wizyty udane :-)

kassia181 - rzucaj szybko to świństwo...

ja jestem wypompowana po dzisiejszym dniu ;-) dobrej nocki.
ja rzucilam ponad tydzien temu :)

chcialam pospac ale mloda mi nie dala bo jej powiedzialam ze jak zje snaidanie bedzie ciasta ozdabiac no i koniec spania niestety.
ja etz czuje sie zle ale staram sie cos tam zrobic- wczoraj byl slaby dzien- bardzo mnie mdliwo i w sklepie bym padla ogolnie slabo mi bylo. masakraaaaaaaaaaaaaaa.
dzis puki co jest ok zobaczymy jak dalej bedzie bo mama troche roboty

Hej są już jakieś przyszłe sierpniowe mamy?

Czesc dziewczyny:)

Jestem Basia:)Mama 9 letniej dziewczynki.OM 14.11
Wczoraj pierwsza wizyta i tylko pecherzyk 0,68cm.Kolejna wizyta 05.01.2016
Beta 11 listopada 34
14 listopada 304
17 listopada 708
21 2000
Wedlug moich obliczen termin przypadl by na 26.08.

Czy ktoras z mam tez ma przynlizony termin porodu do mojego i tez tylko widac sam pecherzyk?

Pozdrawiam serdecznie

Odebrałam betę i wszystko ładnie rośnie, wygląda na to ze wszystko rozwija się prawidłowo, uspokoiłam się tymi wynikami :) co do palenia to ja paliłam przez 6 lat, rzuciłam palenie w październiku 2014 by mieć pewność że nie będę palić w ciąży. Nie było lekko ale jestem z siebie dumna :) trzymam kciuki żeby i Wam się udało :)

Ja byłam na wizycie w poniedziałek i dzisiaj, Jest pęcherzyk prawidłowej wielkości, ciałko żółte w srodku, tyle że mam obok duużego krwiaka.

Do tego muszę lezeć cały czas nic nie mogę robic i łykam ten cholerny duphaston :(

To mi się swieta porobiły....

Jagi - witaj! dużo tu Basieniek nam się zrobiło :-)

KasiaPM - współczuję... :-( dbaj o siebie.

mrs.hermit - super wieści!

dziewczyny, jakie ciasta robicie na święta? ja oczywiście sernik I chcę jakieś drugie ale nie wiem jakie....

reklama
Do góry