reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja uzywam nivea baby krem na kazda pogode. Ma pozytywna opinie instytutu matki i dziecka, jest hipoalergiczy i dobrze sie rozprowadza.

Aż tak sprawdzasz wszystko Paper ?

tb739vvjkieg2kex.png

jesli chodzi o kosmetyki to tak bo ja mam straszna alergie kontaktowa i uwazam na mala, z tego co ogarniam ta srokao wlasnie miala jakies zastrzezenia do nivea i bambino co byloby moim 1 wyborem

Hej Dziewczyny:) wiem że już wszystkie się znacie i wogole ale mam nadzieję że nie obrazicie się jak się doczepie...:oops:
Przed porodem Was trochę podgladalam ale jakoś nie miałam odwagi dołączyć, to moje pierwsze forum w zyciu chyba;) Urodzilam Kubusia SN 9-go sierpnia, mieszkam w Londynie i mam też 7-letniego synka...

Zastanawiałam się ostatnio nad kremem do twarzy dla mojego Malucha ale tutaj nie znalazłam Bambino ani nic takiego do tej pory;(

Ja planuje smarować olejem kokosowym buźkę na dwór [emoji4]

Nie zwróciłam uwagi na te różnice między Bebilonami a ze przechodzimy właśnie na zwykły i kupilam większą ilość muszę sprawdzić który [emoji53] wiem że szatę graficzną zmieniają ...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry