reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Polcia mnie pobolewaja. Jak bylam u jednej pediatry/doradcy laktacyjnego to powiedziala ze mala ma plesniawki i to od tego sutki bola. Moze to byc grzybica lub zle chwytanie brodawki. Ja smarowalam Daktarinem ale przestalam bo trzeba bylo to zmywac przed karmieniem i jak tylko nalozylam to po chwili musialam zmywac. Mniej mnie bola jak czesto wietrze.

Kardula moja bunt gondolowy ma chyba od zawsze [emoji23] dzisiaj wyszlismy na spacer z krzykiem ale pod klatka pochodzilam z nia chwile na rekach, usnela i moglismy isc dalej. Ostatnio raz sie zdarzylo ze sie porozgladala i ladnie poszla spac jak jej gondole opuscilam na maxa i podnioslam zaglowek, zeby widziala wszystko, a poza tym to chodze zazwyczaj jak spi lub jest bardzo spiaca. Ehhh dobrze ze nie jestem z tym sama chociaz zycze samych przyjemnych spacerow i zeby ten bunt minal. :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas tez bunt gondolowy. Zeby iść na spacer musze najpierw uspic. A niby dzieci lubią spacery. I u nas dodatkowo jeszcze bunt lozeczkowy. Tylko na rękach jest super ;)

Nie chce wcale? Moj gdyby tylko mogl to by cycal caly dzien. Szkoda ze nie mam pokarmu. Ale on by wszystko cycal. Butla, piers, smoczek, raczki swoje a nawet kocyk. Nawet jak spi to mu buzia chodzi, jakby smoczka ssal.

Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom

warto usmialam sie [emoji16] caly czas sie martwilam czy mala spi to juz w polowie filmu cycki mialam tak pelne, ze az bolaly [emoji23] poodbijalam mala przed wyjsciem i spala 4.5h wrocilam 5min po pobudce, nakarmilam poodbijalam i zobaczymy, nawet jak za godzine mi sie obudzi to tak wypoczelam ta chwila odmiany, ze dam rade

Ciekawe dlaczego nie chce. Moj jak na razie cycka lubi najbardziej. I co masz zamiar zrobic? Bedziesz probowac dawac czy juz zrezygnujesz z piersi?
Paper na jakim filmie bylas?

Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Próbuje już 3 dzień. Nici z tego. Jeszcze pare razy spróbuje i zobaczymy. Tak jakbym wgl już nie miała mleka bo nawet głowę od cycka odwraca. Bardzo dziwne. Siła daje sutka to nie ssie nawet.
Jak film ? Pierwsza cześć tez Ci się podobała ? :p

Do góry