reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Też bym chciała na Pitbulla do kina.A tak odkąd się urodził synek w kinie nie byłam. A mój mąż już dwa razy był. Ale jak pomyślę o odciąganiu morza mleka przed kinem to troche mi sie odchciewa. A z innej beczki kaszel minął ale lekarz który przyszedł do mlodego nieźle mnie nastresowal bo powiedział ze jak nie minie to antybiotyk a nawet szpital bo takie maluchy antybiotyki rzadko kiedy tolerują dooustnie i kroplowka trzeba podawac. A na kaszel pomogly inhalacje z soli fizjologicznej i oklepywanie pleckow.

Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom

mi sie uda moze bez udzialu odciagnietego mleka bo do kina 3min samochodem a moja mama jak zostaje z mala to zawsze robi wszystko zeby ja przetrzymac do powrotu cycka ;p a w razie co juz ze 3 porcje mam moze nawet 4 zamrozone chociaz idzie mi conajmniej slabo odciaganie

1478881520-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dziś zamulony dzień strasznie. Na dodatek jak w takie dni moja Wiki bardzo wymagająca i jeszcze gosci mielismy. Nic mi sie nie chce.
Na dodatek bolą mnie dziś sutki nie wiem czy to normalne ?
ale wsumie nie miałam tak wczesniej dziewczyny kp może miała któraś podobnie?
Az sie nie chce karmic..

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja karmie piersia oraz mm. Sutki tez mnie czasami bola. Ale ja mam bardzo malo mleka i tlumacze sobie tym ze cycki puste a on ciagnie mimo wszystko i czesto traktuje piers jak smoczka po prostu. Moze przez to sa podraznione

Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry