reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Też bym chciała na Pitbulla do kina.A tak odkąd się urodził synek w kinie nie byłam. A mój mąż już dwa razy był. Ale jak pomyślę o odciąganiu morza mleka przed kinem to troche mi sie odchciewa. A z innej beczki kaszel minął ale lekarz który przyszedł do mlodego nieźle mnie nastresowal bo powiedział ze jak nie minie to antybiotyk a nawet szpital bo takie maluchy antybiotyki rzadko kiedy tolerują dooustnie i kroplowka trzeba podawac. A na kaszel pomogly inhalacje z soli fizjologicznej i oklepywanie pleckow.

Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom

mi sie uda moze bez udzialu odciagnietego mleka bo do kina 3min samochodem a moja mama jak zostaje z mala to zawsze robi wszystko zeby ja przetrzymac do powrotu cycka ;p a w razie co juz ze 3 porcje mam moze nawet 4 zamrozone chociaz idzie mi conajmniej slabo odciaganie

1478881520-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dziś zamulony dzień strasznie. Na dodatek jak w takie dni moja Wiki bardzo wymagająca i jeszcze gosci mielismy. Nic mi sie nie chce.
Na dodatek bolą mnie dziś sutki nie wiem czy to normalne ?
ale wsumie nie miałam tak wczesniej dziewczyny kp może miała któraś podobnie?
Az sie nie chce karmic..

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja karmie piersia oraz mm. Sutki tez mnie czasami bola. Ale ja mam bardzo malo mleka i tlumacze sobie tym ze cycki puste a on ciagnie mimo wszystko i czesto traktuje piers jak smoczka po prostu. Moze przez to sa podraznione

Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry