skad jesteś? Ja mieszkam w okolicach Rzeszowa i nie ma jeszcze śniegu. Może jutro...na zamknietym tez byl przestoj prawie nic nie pisalysmy
u nas pierwszy snieg spadl koniecznie malej musze pokazac
reklama
sierpniowka
Fanka BB :)
U nas leży od 2 dni [emoji23] w parku tez pięknie może widzialyscie na snapie. Jedziemy do rodziców właśnie, godzina jazdy wiec zamierzam się uczyć do egzaminu bo cienko to widzę
papercut
sierpniowka wlasnie sie zdziwilam co maly robi, ze sie uczysz [emoji23] wszystko jasne, a co do sniegu widzialam, slicznie
jednak moj poszedl z mala ja ide polezec w wannie bo jestem na granicy zalamania nerwowego przez ten brak snu, dzwonilam do mamy, ze dziecko mi sie popsulo juz tak ladnie spala a teraz dupa a mama sie ze mnie smieje i standardowo - pierwszy rok najgorszy nie wiem czy smiac sie czy plakac, chyba pojde do tego kina i bede spac z nosem w popcornie..
jednak moj poszedl z mala ja ide polezec w wannie bo jestem na granicy zalamania nerwowego przez ten brak snu, dzwonilam do mamy, ze dziecko mi sie popsulo juz tak ladnie spala a teraz dupa a mama sie ze mnie smieje i standardowo - pierwszy rok najgorszy nie wiem czy smiac sie czy plakac, chyba pojde do tego kina i bede spac z nosem w popcornie..
optymistkaa
A no Warszawa w sniegu u nas druga noc przespana cala i jest cudownie. Paper trzymam kciuki zeby u Ciebie tez to nastapilo nie wiem ile jeszcze to potrwa wiec korzystam i spie na maksa a moze z tym kinem to nie glupi pomysl
sierpniowka
Haha No chociaż w aucie mam spokoju trochę [emoji23] coś tam poczytałam ale omijałam politykę bo to za ciężkie jak dla mnie. Ciekawe czy mi się uda zdać ten egzamin, jak nie to dopiero następny raz za rok [emoji23]
Paper pamiętaj jeszcze 9 miesięcy tylko, a tak naprawdę to rozumiem. Mamy ciężkie egzemplarze. Ja trochę więcej jednak śpię w nocy bo wstaje tylko co 3h [emoji23] mam nadzieje, ze nam się szybko naprawia chudziaki nasze. Odpocznij chwilkę [emoji173]️[emoji173]️
Cała noc przespana ? Mi to się wydaje, ze to nigdy nie nastąpi [emoji51]
Paper pamiętaj jeszcze 9 miesięcy tylko, a tak naprawdę to rozumiem. Mamy ciężkie egzemplarze. Ja trochę więcej jednak śpię w nocy bo wstaje tylko co 3h [emoji23] mam nadzieje, ze nam się szybko naprawia chudziaki nasze. Odpocznij chwilkę [emoji173]️[emoji173]️
Cała noc przespana ? Mi to się wydaje, ze to nigdy nie nastąpi [emoji51]
Czy wasze dzieciaczki tez przechodzą bunt gondolowy? U nas dziś 40 min spaceru u mamy na rękach (myślę,że mi zaraz odpadną). Ale usnęła przed drzwiami domu i śpi teraz na tarasie.
Paper zazdroszczę Ci, że Twój chodzi z małą na spacery, bo mój boi się
Paper zazdroszczę Ci, że Twój chodzi z małą na spacery, bo mój boi się
Mamakulka
reklama
papercut
mi swojego czasu spala 5-6h a potem co 3h wiec mozna bylo cos pomarzyc a teraz to hardcore jakis..
kardula na szczescie wychodzi ♡ ja pozawieszalam rzeczy zeby dyndaly to nawet jak nie spi to sie gapi jak zaczarowana
na pitbulla wlasnie lecimy
kardula na szczescie wychodzi ♡ ja pozawieszalam rzeczy zeby dyndaly to nawet jak nie spi to sie gapi jak zaczarowana
na pitbulla wlasnie lecimy