reklama
Dominika81
Fanka BB :)
Anpio - to chyba dobrze CI ten lekarz poradził. dobrze ze zjadła te 80ml... t się chyba nie powinna odwodnić
ja miałam tak z jednym synkiem.
masowanie nie omogło I mieliśmy przetykany w szpitalu kanalik łzowy jak miał miesęcy.
Ja tylko dodam ze mojej kolezanki dziecko mialo zatkane kanaliki. Tylko wtedy oczy ropiały. Nic nie pomagalo na to zadne przecieranie, masci zapisane przez lekarza
ja miałam tak z jednym synkiem.
masowanie nie omogło I mieliśmy przetykany w szpitalu kanalik łzowy jak miał miesęcy.
AgnesAgnes
My dziś jedziemy do alergolog. Ja na diecie tylko pieczywo, makaron, ziemniaki, ryż, mięso, marchewka,pietruszka,szpinak i jabłka albo gotowane albo pieczone. I tak ma zmieniona skórę. Jak będę musiała zrezygnować jeszcze z pszenicy to już naprawdę prawie nic mi nie zostanie do jedzenia. Chociaż żeby plus był taki ze mi waga spada. .. a tu nic!!! No ale to dlatego że objadam się tym co mogę żeby nie myśleć o tym czego nie mogę
Dominika81
Agnes - o rany ale masz drakońską dietę. Jak ty to wytrzymujesz?
AgnesAgnes
Mój mały podwoil masę ciała w ciągu 2 miesięcy . A mi ciągle się wydaje ze mam za mało mleka i ze on bywa głodny. Zwłaszcza wieczorami. Dziś mieliśmy ciężka nic. Co chwilę pobudka. I ciężki dzień. Chce spać tylko na rekach.. Wrrr. .. i najlepiej żeby cały czas bujać. Nie wiem czy to kolki czy azs czy może skok
Dominika ciężko jest. Zwłaszcza że robię 2 obiady. Bo starszy syn z mężem muszą coś jeść. A ja jestem juz przecwiczona. Ze starszym przez 10 miesięcy ledwo co jadłam. No ale czego się nie robi dla dziecka. Tylko teraz powiedziałam mężowi ze 6 miesięcy. Bo Niestety mimo suplementów taka dieta wyniszcza organ i z. Mi 1/3 włosów wypadła 3 lata temu
Dominika ciężko jest. Zwłaszcza że robię 2 obiady. Bo starszy syn z mężem muszą coś jeść. A ja jestem juz przecwiczona. Ze starszym przez 10 miesięcy ledwo co jadłam. No ale czego się nie robi dla dziecka. Tylko teraz powiedziałam mężowi ze 6 miesięcy. Bo Niestety mimo suplementów taka dieta wyniszcza organ i z. Mi 1/3 włosów wypadła 3 lata temu
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Daj znać co Ci powie. Podziwiam za dietę. Ja nie dawałam rady. :/ Mojej się polepszyła skóra i nie wiem czy to przez kremy i przemywanie tylko solą fizjologiczną czy przez bebilon pepti. Ale ma nieraz nawroty. Np. na glówce. Juz codziennie piorę jej poszewki daję coś pod główke codziennie czyste rzeczy. MI pediatra alergolog jedynie powiedziała że za małe dziecko jest aby coś teraz stwierdzać i jak by sie nasiliło to znowu przyjść póki co robić co się robi przemywanie i natłuszczanie. Mleko zmienić z pepti na HA. i tak ogólnie nic się nie dowiedziałam dostałam tylko próbki kremów emolientów z la roche.
Mamusie, jest tu jeszcze któraś? Zajrzałam na Wasze wcześniejsze wpisy, bardzo dużo pisałyście. A teraz co się stało? Dzieciaczki zabierają Wam tyle czasu? Ale to nie moja sprawa. Bo moja cały czas domaga się uwagi. Chciałam się do was przykleić, z tego względu że mamy maleństwa w tym samym wieku. U mnie wszyscy z rodziny i ze znajomych mają dzieci dużo starsze od mojej Natalki i nie mam za bardzo z kim dzielić się spostrzeżeniami lub pytać o radę. Myślę, że może od was dowiem się czegoś o takich szkrabach.
U nas przeziębienie: Natalka katarek i kaszelek, a ja katar i ból gardła . Niedobrze. Ale na jakiś spacerek zaraz wyjdziemy...
U nas przeziębienie: Natalka katarek i kaszelek, a ja katar i ból gardła . Niedobrze. Ale na jakiś spacerek zaraz wyjdziemy...
reklama