reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Moj paczek juz kolo 6,2 kg wazy, bo jakies 3 dni temu ja wazylismy. Teraz codziennie o 23:30 odciagam mleko i czasami udaje mi sie wykarmic ja bez butelki na noc. Juz odliczam tygodnie do 6 miesiaca zeby sie przestac spinac[emoji14]

Dominika ale Ci zazdroszcze tak spiacego dziecka w dzien :D moja w dzien to by chciala spac na moich kolanach po karmieniu lub na ramieniu i wtedy dluzej pospi, a jak tylko ja odkladam to sie rozbudza. Teraz wlasnie juz ze 30 min po karmieniu na mnie spi, ale juz musze za potrzeba do toalety bo mi pecherz peknie i pewnie bedzie po spaniu ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
moja 2830 najnizsza 2690 i wlasnie ciekawa jestem ile bedzie na szczepieniu wazyc bo ostatni raz jak 8tyg miala sprawdzalismy :D
A ile waży teraz? My byliśmy z nią u 2 lekarzy, w piątek na bioderka i dziś. Jeden i drugi powiedział, że w drugim i trzecim miesiącu dziecko powinno przybrać 1,5 kg. Oczywiście każde dziecko jest indywidualistą, ale jakieś tam książki tak piszą. Do tego też jest siatka centylowa, są granice normy. Nasza jest pośrodku.

dziewczny czy ktoras ma z was naklejki z seri bobom.pl normalnie zachorowalam na ich punkcie. nie moge sie zdecydowac ktore wybrac bo wszystkie mi sie podobaja. wygkadaja jakby jakis maluch pokolorowal. super.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Papercut a jak karmisz? Ja kp, ale mi strasznie ulewa. Czasem wydaje mi się, że połowę tego co zje to uleje. Lekarz mówił, zeby cierpliwie czekać, bo to minie. Ale tyle to ja sama wiem.

kp i powoli mniej ulewa a w ogole od wczoraj strasznie szybko je w 15 z obu piersi i najedzona :o a w nocy to az moj sie obudzil i mowi, ze slychac jakby dorosly wielkimi lykami z kartonu mleko pil [emoji23] jest tez minus strasznie duzo powietrza zaczela polykac az placze w trakcie jedzenia co 3min musze odbijac

reklama
Do góry