reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja szczepienie w środę mam tylko nadzieje że mała dobrze zniesie.
Moje bóle brzucha od tygodnia okazały sie jednak zwiastunem miesiączki dziś dostałam i co sie stało? Pierwszy raz mam problem z pokarmem jest go mało i córcia sie denerwuje:( ja juz zmeczona. Bylismy na cywilnym u siostry a ona mi marudziła nie wiedzialam o co jej chodzi az sie domyslilam. Bo rano tez walczylam laktatorem 2-3h i tylko 30ml uzbierałam..
Niech juz bedzie jutro..

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rabarbarwk witamy :-) co sie stalo ze tak wczesnie mialas cc i bardzo sie ciesze ze moglysmy pomuc i doradzic

Zakupy fajna sprawa a teraz relaksuje sie w wanie tylko winka brakuje ale na to musze jeszcze troche poczekac

Agnes ale pyszbosci azbym cos schrupala ale lodowka pusta :-p

Polcia mam nadzieje ze kryzys z mlekiem szybko minie i zaraz bedzie wszystko dobrze

Milej i przespanej nocy zycze

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

Niunia - moja lekarka standardowo wykonuje cc planowe 2 tygodnie przed terminem, a ja miałam planowe z powodu problemów z łożyskiem.
Na szczęście wszystko było ok.

O wannie też marzę... Na razie wykąpaliśmy Małego i już zasnął, ja chyba zaraz pójdę z jego ślady..

Tak, zmiana czasu, nasze dzieciaczki pewno nie wezmą jej pod uwagę :D

Szukamy fotelika dla starszej córki. od 15-36 kg. Ktos z Was ma jakieś? Możecie jakies polecić. Patrzę na dobre wyniki w testach i wygodę. Juz się pogubiłam w tym wszystkim

Ja zastanawiam się nad fotelikiem tyłem do kierunku jazdy, ale dla młodszego, przekonuje mnie właśnie bezpieczeństwo,.Czy któraś z was wozi tak dziecko, lub zamierza? Dla starszego mielismy maxi cosi (9-18 kg), a teraz chicco key 2 -3.

MammyBlue ja woze tylem do kierunku jazdy na tylnym siedzeniu bo takie tutaj prawo jest no i foteliki dla maluszkow tylko takie. Dopiero dla starsze dzieci jezdza przodem

Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moj fotelik jest dla dzieci do okolo 13 kg. Ale jesli dziecko jest wysokie i wystaja mu nogi to juz trzeba zmienic bo rzeczywiscie nie ma gdzie tych nog trzymac.

Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry