reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

;) w miare się normuje, jestesmy na nutramigenie bo był to objaw silnej skazy białkowej i nietolerancji laktozy ale z każdym dniem jest lepiej ;) ufff

reklama
Czesc dziewczyny. Mam do Was pytanie. W sierpniu tak jak Wy urodzilam synka i wychodzac ze szpitala powiedziano mi ze mam podawac wit K a najnowsze zalecenia z lipca mowia ze niby juz nie jesli dziecko bylo szczepione 1mg. Lekarz przy 1szczepieniu poinformowal mnie ze mam juz odstawic ta witamine wg wlasnie tych calych wytycznych. Co o tym sadzicie ? Odstawilyscie tez juz te witaminy ? Nie wiem kogo sluchac... Pediatry czy szpitala.. Eh
My też wyszliśmy ze szpitala z zaleceniami żeby dawać wit . K i dawaliśmy do niedawna, ale jeden lekarz i znajoma położna powiedzieli że właśnie zmieniły się wytyczne i teraz już nie daję.
Antoś urodził się z wagą 3500 g i 55 cm, a teraz waży ponad 6 kg i ma jakieś 60 cm, więc nosi teraz ubranka 62, chociaż zależy jeszcze od firmy, ale ja mam wrażenie że bardzo szybko rośnie:( aż mi szkoda że za szybko urośnie a ja uwielbiam takie maleństwa.

Marcysia ważyła 3255 i miała 54 cm, dzisiaj była ważona przez położna i wazy 5400 a ciuszki na 62 nosi. Jest krótka ale pyzolek;-) Igi duzy chłopak, - Nina drobinka. Ale dzieci zdrowe i nie ma sie co martwic;-) dużo od rodzicow zależy! Ja podejrzewam ze nasza długo bedzie pyzatą bo i ja i Michał bylismy za dzieciaka i nawet teraz mamy okrągłe buźki! Mnie bolą rece jak mała nosze, a w nosidełku to juz w ogóle masakra. Nie wyobrażam sobie jak to bedzie za pare miesięcy! Jaskowamama super miał zdjęcia Jaś, Agata lepsze zdj chłopca robi;-) dziewczyny a próbowaliście kłaść dzieci na kolanach na brzuszku, wtedy maluchy tez ćwiczą podnoszenie głowy ;-) moja jest leniwa w gurzeniu;-p gadam do niej jak najęta a ona tylko patrzy tymi ślicznym ślepkami i od czasu do czasu sobie westchnie ;-D

reklama
Ja kładę na kolanach w poprzek, jedna noga tam gdzie jest główka wyżej.

Właściwie to dzięki temu Igiemu juz lepiej idzie. Podnosi na trochę także trenuje. Mój spejson <3 haha

Agata Ty pyzolek? Jaja sobie robis :D

Ignaś pokrzykuje często deeeej i bee. I grrr robi. No i standard. A gu. Boże głupieje.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry