Jaskowamama
Zaciekawiona BB
w miare się normuje, jestesmy na nutramigenie bo był to objaw silnej skazy białkowej i nietolerancji laktozy ale z każdym dniem jest lepiej ufff
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My też wyszliśmy ze szpitala z zaleceniami żeby dawać wit . K i dawaliśmy do niedawna, ale jeden lekarz i znajoma położna powiedzieli że właśnie zmieniły się wytyczne i teraz już nie daję.Czesc dziewczyny. Mam do Was pytanie. W sierpniu tak jak Wy urodzilam synka i wychodzac ze szpitala powiedziano mi ze mam podawac wit K a najnowsze zalecenia z lipca mowia ze niby juz nie jesli dziecko bylo szczepione 1mg. Lekarz przy 1szczepieniu poinformowal mnie ze mam juz odstawic ta witamine wg wlasnie tych calych wytycznych. Co o tym sadzicie ? Odstawilyscie tez juz te witaminy ? Nie wiem kogo sluchac... Pediatry czy szpitala.. Eh
Agata, ja tak kładłam małą z parę razy jak siedziałam sobie na łóżku z nią. Bardzo jej to odpowiadało.a próbowaliście kłaść dzieci na kolanach na brzuszku, wtedy maluchy tez ćwiczą podnoszenie głowy ;-)
Dziewczyny ale w jaki sposób to robicie?Agata, ja tak kładłam małą z parę razy jak siedziałam sobie na łóżku z nią. Bardzo jej to odpowiadało.