reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

U nas tez przysługiwały wizyty patronażowe pielęgniarki środowiskowej. Wybrałam sobie taka polecona, od znajomej, ktora jest położna w szpitalu. I przyszla fantastyczna babeczka! Tyle można było z Nia pogadać, wiele rzeczy ciekawych powiedziała, widać ,ze robi to wszystko z sercem i ma duża wiedze. Ale te wizyty były do 8 tygodnia życia dziecka. Ja potrzebowałam 2 wizyt, później nie miałam pytań czy problemów to jej nie fatygowałam bo wiem, ze dużo pacjentek miała. Ale bardzo fajna sprawa to była i nie żałuje, ze skorzystałam.

reklama
Kurde Marcysi nikt nie oglądam tego ciemiączka.. znowu mnie stresujcie ma takie na dwa palce to dobre? Sierpniowka niezła przygoda, w ikei mała tez nam dała koncert to miny ludzi najlepsze ;-D mała mi dzisiaj na noc 170 wypiła, coraz wiecej pije.. moja siostra miała niecałe 3miesiace i miała dwa zeby! Wiec to możliwe. Mamie tez wtedy nikt nie chciał wierzyć. A kumpela opowiadała ze jej córce wyszły jak miała UWaGa: 13 miesięcy! Wiec nie ma reguły;-) mamakulka jestem pyzol od zawsze, konturuje twarz bronzerem;-))

Heh, nie przypuszczalam ze tak wczesnie moga zeby wychodzic :)

U nas ciezki wieczor :/ mala goraczkuje po szczepionce, marudzi i nie mogla zasnac. Zestresowalam sie ta goraczka. Dopiero teraz jest szansa ze sie moze nie wybudzi. Oj oby bo juz mi sie oczy same zamykaja, a jutro pewnie bedzie podobnie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Gosiek cieżko musi być z dwójką ja jakos sobie tego nie wyobrażam jedno ok da rade ogarnąć ale jak sobie myśle ze po wyjsciu ze szpitala i przy takim maleństwie jeszcze statsze ogarniac o nieee.
Dordaw współczuję moja ma w przyszłym tygodniu szczepienie tez sie stresuje. Ja to zaraz panikuje serce mi wali jak mała mocniej zapłacze..

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie tak to z tymi zębami różnie jest. Ciekawe czy to zeby ale na wszelki Szukam jakiejś maści w necie.[emoji5] mały przespał 8 h! A ja stan podgorączkowy, gardło tak boli, ze ślinę ledwo przełykam. Mój niestety nie chce zaproponować, ze sam będzie wstawać wiec muszę wstawać. [emoji51]

No właśnie tak to z tymi zębami różnie jest. Ciekawe czy to zeby ale na wszelki Szukam jakiejś maści w necie.[emoji5] mały przespał 8 h! A ja stan podgorączkowy, gardło tak boli, ze ślinę ledwo przełykam. Mój niestety nie chce zaproponować, ze sam będzie wstawać wiec muszę wstawać. [emoji51]
Sierpniowka, to sama zaproponuj :) bez opcji odmowy ;)

reklama
Do góry