reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Tup tup super☺ moja koleżanka ma problem z zajściem w ciążę i takie historie dają nadzieje☺ Nam się udało za pierwszym razem, aż byłam zaskoczona ze tak szybko

Moje dziecko ostatnio przesypia cale noce tak od 21/22 do 5 rano :-) bardzo sie z tego ciesze chociaz moje cycki rano eksploduja:-) dzisiaj jeden to nawet mnie bolal :-( tak byl przepelniony a jak u was se spaniem w nocy ??

Maelenkawww super zdjecia:-)

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja dzisiaj przestała 8 godzin, rano jak sie obudziła to się zastanawiałam czy nie za długa przerwa w jedzeniu. Tez poprosze namiary na maila, pokaże wam moja córcie☺

Moja tez sie ostatnio rozregulowala. Ostatnie kilka dni dala mi niezly wycisk, a dzisiaj prawie caly dzien spi, ufff. Dotychczas jak usnela kolo 20 to budzila sie 3, 5 i 7 rano, a dzisiaj ja sie obudzilam o 5 i ja sama wzielam do piersi. Od dwoch dni pomija to jedzenie o 3, ale moze jej przejdzie... Gorzej usypia na nocne spanie i robi to tylko na rekach, masakra, ale nic innego nie dziala, bo smoczka znowu nie chce. Sinusoida z tym smoczkiem :) Do tego jak ja tylko odloze to po 5 min sie budzi i zazwyczaj mamy z 5 podejsc zanim na dobre usnie. Juz nawet w Internecie szukalam jakichs metod na usypianie...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

oj to wspolczuje moje na szczescie potrafi sama usnac na noc i w nocy, odkladam ja do lozeczka sama sie klade i obserwuje a ona kreci glowka troche i usypia, chociaz tyle dobrego :)

reklama
Właśnie tez nie rozumiem dlaczego potym jak już jest ok znowu się rozregulowują. Ja się już cieszyłam ze jest 23 5 8 a teraz znów 23 3 6 9. Gdyby mi spała 8 h to bym nie budziła.

Dziś jest wielki dzień Julki , śmiała się dziś na głos pierwszy raz. Wrażenia bezcenne :)

Do góry