reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Paper jak kiedyś mnie wywiera do warszawy to obiecuje , że uszyje i przywiozę dla Ninki :) a zdjęcie mi się nie ładuje.

Mnie wzrusza do tej pory reklama to ty zrobiłeś mnie mamą. Wczoraj mąż puścił to wylam .

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A to moja Tosia:)

Załączniki

• Tosia 7.jpg
    Tosia 7.jpg
    144,7 KB · Wyświetleń: 96
Ja też zazdroszczę zdolności krawieckich, bo u nas jak trzeba coś porządniej zszyć to mój mąż się wykazuje:)
Ja też trzymam testy ciążowe na pamiątkę i zrobiłam zdjęcia bo bałam się że te kreski znikną i nikt mi nie uwierzy że były dwie:)

Cześć ☺. Jestem mamą Filipka (urodzonego 5.wrzesnia) I 4 - letniego Kubusia. Filip urodzil się poprzez cc w 38tc. Był malutki, bo ważył 2490. Ale nadrabia szybko. Jak tak dalej pójdzie to podwoi masę ciała do max 3 miesiaca ☺. Karmie piersią. Trochę mam problemów z laktacja. Musze od czasu do czasu wspomagać się mm. Na laktacje pije ********** . Juz sama nie wiem czy pomaga czy nie. Czytam Was od jakiegoś czasu. Super babki jesteście ☺. Mimo że urodziłam we wrześniu, chętnie dołączyłabym do Was. Przyjmiecie mnie do swojego grona?

W koncu fajrant, ale lekko nie bylo. Czy ktorejs z mam maluch rowniez nie chce smoczka do snu? I jakie ma metody usypiania? O odkladaniu do lozeczka to nawet nie marze... ;) Kilka razy mi sie to udalo ale wtedy gdy smoczka brala.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

mamakulka zaszklily mi sie oczy przy tych malych paluszkach lapiacych za reke [emoji22] bycie mama jest super :) ale jezuboze jaka to ciezka robota to sie nie spodziewalam

dordaw ja niestety nie pomoge chyba ze klasyk - zawinac w kokon i bujac robiac ćś ale stawiam, ze juz przerabialas

reklama
Ja w kokon czasem bez smoczka.
Paper no kawał ciężkiej pracy. Jak mi ktoś mówi, ze odpoczywa przy dziecku i jeszcze ma czas na kosmetyczkę to tak ciężko mi uwierzyć [emoji23]

Do góry