reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

A ja karmię Tosie co 3h, takie noce które przesypia to rzadkość na razie, więc wypada 8 razy na dobę. Właśnie wróciliśmy z Poradni Wcześniaków, mieliśmy zrobić usg przezciemieniowe, by zobaczyć co z tymi torbielikami, ale praktycznie zarosło, więc mało było widać. Na tym co widzieliśmy to wszystko było w porządku. Mamy jej zrobić morfologię krwi by zobaczyć jak tam wszystko wygląda, ze względu na te wcześniactwo podajemy jej te żelazo i trzeba wszystko sprawdzić. Pani stwierdziła, że też ze względu na to że to wcześniak, dopiero w 5 miesiącu będę jej mogła wprowadzać nowe pokarmy, nie ucieszyło mnie to:/

reklama
My mamy wozek husky baby design i jesteśmy zadowoleni :-) bossshe. Mój napisał z pracy ze chory jest. Olaboga. Ciekawy tydzień przed nami ;-) oby mala nie złapała bo dopiero co się uporalismy z katarkiem.

sierpniowka ja tez w nocy mialam taki kamien ze mala nie miala jak zlapac ale potem skubana nie roniac ani kropli oproznila do konca :D ja z tego co pamietam prawie 7 mialam potem tydzien przerwy i jeszcze costam polecialo

aza a ile ma tygodni? moja ma jeszcze spore a dopiero na 21.11 udalo mi sie zapisac

1476777747-1d1mld.jpeg

Na allie są te śpiwory. Ja bym chciała taki
1476778495-1d1mld.jpeg

U nas noc taka se. Mm wygrywa ze zmęczeniem. 1.5h piersi na zmianę szły a mały i tak głodny był. Mąż się obudził wstał , zrobił butle , dał i poszli spać. Mówi , że nie ma sensu całej rodziny męczyć po nocach. I czy normalna jestem zapytał :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę pochwalić mojego synusia- w niedzielę mieliśmy chrzest, Mały nie spał całą mszę, ale był bardzo grzeczny, leżał i oglądał sufit :) Impreza też udana, a miałam stresa jak wszystko wyjdzie.

Ja mam wózek X-lander XQ, nie narzekam :)
Papercut, a ty szukasz jeszcze czegoś z gondolą czy spacerówki?

Świetny ten śpiwór kulka! Chyba zgapie od Ciebie i kupuje [emoji5] jakie tanie te śpiwory, tutaj przeliczając 250 zł to minimum. Wow będziesz Paper szpanować nowym woziem [emoji5]

reklama
Do góry