reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

A ja z córką karmiona piersią rok i 10 miesięcy nie miałam okresu.Nocne karmienie tak potrafi zahamować owulacje.Teraz też lekarz powiedział ze dopóki synek je tylko pierś bez mm czy innych pokarmow to żadna antykoncepcja mi niepotrzebna bo po owulacji ani śladu. Wiecej dzieci nie planujemy i myslalam ze mi tabletki przepisze a tu taka niespodzianka u gina.

Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Markenka ja jednak uważam ze możliwe zajście w ciąże przy karmieniu :) moja przyjaciółka to zbity przykład dla mnie. Lekarz jej powiedział, ze nie ma owulacji, a później wystąpiła. Gin później stwierdził, ze bardzo rzadko ale się zdarza. Karmiąc piersią do 4 miesiąca niby nie ale są wyjątki. Ja wole nie być wyjątkiem [emoji51]

Ja karmię piersia i biorę tabletki anty już ponad miesiąc. Jak zaczęłam je brać to dostałam okres który trfał 12 dni, już miałam do giną iść ale na szczęście się skończył i od tamtej pory jak na razie spokój. ale zaczęły się inne dolegliwości trochę przytyłam i mam humorki o byle co sie denerwuje

Też nie chcę być wyjątkiem. I zacznę niedługo brać tabletki.Przy karmieniu córki akurat bardzo chcieliśmy drugie dziecko. Co innego teraz. A mój synek jak wczoraj wieczorem płakał długo. 8 tydz ma samą nie wiem czy to skok rozwojowy czy początek problemów z brzuszkiem.Bo jak narazie żadnych kropelek nie dostawał.Ale dicoflor na wszelki wypadek kupiony.

Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom

Mama ginekolog pisała , że 6 procent może zajść przy kp.

Kurde juz dziabnelam ten sernik ;)

Ja kupiłam wlasnie te niebieskie bo różowy dla chłopca jakoś nie :) ale wzięłam juz 3-6 msc bo bez sensu 0 do 3 bo Igi ma 10 tygodni. Większy ten cycek ale daje rade. Żyje jak gumę :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry