reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Zwykle nie. Musi być ciemne bo tu chodzi o slod jeczmienny. Jezu ja wczoraj piłam karmi grapefruit z pomelo przepyszny i cycek po nim furczy.

Jest 6. Mam ochotę na sernik. Fuck. Juz nie jestem w ciąży[emoji22] xd

Tak. Śpi dłużej, potrafi 8 h przespać.
1476590660-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lovi [emoji4]jest seria , dla dziewczynek ładniejsze, seria folky, wpiszcie w wujka.

Zjada 100-120. Teraz mnie zdenerwował dziod bo zjod 40 a ja musiałam wstać a ten Jurek mały śpi. Tylko starego z łóżka wkurzył. Mąż się zerwał i pobiegł do salonu spać. No cóż.

Sernika nie ruszyłam. Dzielna jestem. Zadowole się jogurtem bananowym.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

faktycznie ladne te folky dla dziewczynek :)

jezu mam jakies plamienie/krwawienie od tych tabl zgodnie z ulotka i zapowiadaniem gin JAK MNIE BRZUCHO BOLI [emoji33] az mi sie skurcze w szpitalu przypominaja

Mamakulka te same smoki kupiłam;) w opisie było,ze wzor dla chłopca, ale takie ładne, ze kupiłam dla Malwiny. Ale sa jakby mniejsze od tych co uzywalam wcześniej, ta tarczka mocno odbija się Młodziutkiej na buzce jak troche possie smoka, ale nie było problemów, żeby go zaakceptowała. Chociaż widać, ze jest bardziej wymagający;)

reklama
Te smoczki Lovi maja podobno najlepszy ksztalt przypominajacy brodawke piersi i jako jedyne sa akceptowalne przez specjalistow, ciagle mi sie to obija o uszy, ale zrodla nie znam :) moja na poczatku tylko te wlasnie brala, ale jakis czas temu jej sie odwidzialy.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry