reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Mój używa tylko Mam , avent niby cycka ale nie jest zadowolony [emoji5] przy okazji zamówię gdzieś te Lovi i zobacze.
Mi się podobno połóg skończył w piątek, a leci ze mnie gorzej niż wcześniej .. także dobrze wiedzieć Paper, ze jak zacznę tabletki Będzie znów to samo. A kiedy oficjalnie mogłaś już wyjść bez podpaski ? [emoji23]
Słuchajcie jaki numer.. karmiłam małego o 6 z jednej piersi 30 minut chciałam z ciekawości zobaczyć czy może będę mieć więcej pokarmu potem. Śpię sobie a tutaj cała mokra bluzka, pół pościeli.. z tego drugiego tak pociekło. [emoji23]

reklama
no jakies 2 tyg pochodzilam bez, moze 3[emoji23] ale ja oszaleje z tymi podpaskami to juz nie polog wiec tampony ida w ruch :D

mi teraz po pol h wlasnie je z jednego cycka [emoji85] nie mam zycia

Ja akurat dostałam wczoraj drugi raz okres i mam nadzieję, że w porównaniu do tego sprzed ciąży będzie lepszy. Tzn. przed miałam 3 dni krwawienia - 4 to taka przerwa w dostawie a pod koniec 4 i 5 znów trochę, czasem rozciągało się aż do 7 dni. A teraz leci dość mocno jak na mnie, więc mam nadzieję, że zleci szybko w ciągu 3 dni i będzie koniec.

Nie boli, ale wkurzało mnie że przed ciążą to się tak długo ciągło i po co ten jeden dzień bez krwawienia, a teraz leci szybciej, nie jestem przyzwyczajona tak często zmieniać podpaski:p

Ja jeszcze nigdy tamponów nie używałam, pewnie to głupio zabrzmi ale się naczytałam jak to urywają się sznureczki i trzeba iść do ginekologa usunąć tampon:p

ogarne mala i lece do cieplej wanny tylko cos moje dziecko pelne wspolczucia nie chce wspolpracowac [emoji23]

aza sa obszyte dookola sznureczka nie da sie go urwac ;p

reklama
Wiem, że to nielogiczne, bo nawet niepełnosprawna siostra mojego męża ich używa, bo kiedyś pływała na olimpiadach specjalnych, ale mam to jakoś w głowie.

Do góry