reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Szukam czy u nas są bo idę za tydzień we wtorek do lekarza i zaproponuje mi od razy antykoncepcję , ja z gumkami nie ma mowy, a dziecka drugiego tak szybko nie wyobrażam sobie mieć wiec chyba tabletki najlepsze [emoji5] tych spirali krążków to się trochę boje to jednak ciało obce [emoji87]

reklama
Nie wiem jak wy to robicie że macie ochotę i siłę na przytulanki itp. bo ja nawet o tym nie pomyślę, dla mnie teraz najlepszą antykoncepcją jest zmęczenie i brak czasu na wszystko cały czas marzę tylko o tym żeby zasnąć. Podziwiam mamy które mają dwójkę i więcej dzieci i ogarniają to wszystko jakoś. Mój synek jeszcze do niedawna bardzo dużo spał ale od kilku dni popołudniami prawie nie śpi więc niewiele można zrobić a o odpoczynku nie wspomnę. Tak jak wasze maluchy zasypia przy piersi a jak go odkładam to się budzi. W nocy budzi się bardzo różnie ale mniej więcej co 3 godz. i zanim go nakarmię, zmienię pieluchę najczęściej przynajmniej dwa razy i uśpię to czasami schodzi się do 2 godzin, a dla mnie 5 czy 6 godz. snu to trochę mało i jestem wiecznie niewyspana:(
Dzisiaj u nas urwanie d...y przed jutrzejszymi chrzcinami. Mam nadzieję że Antoś będzie grzeczny w kościele i potem też- trzymajcie kciuki:)

Kasia mój tez mało śpi w dzień, bardziej ma drzemki po 10 minut i łącznie przez cały dzień śpi max 2h sumując. Ja tez śpię 5-6 h tyle, ze mój organizm się przyzwyczaił i nie jest najgorzej [emoji5] może u Ciebie tez to nastąpi

Ja się melduje. Piwko wypiłam, zjadłam tiramisu kawałek i leżę w łóżku . Mąż nakarmil bobo :)

Odetkaly mi się oba ucha. Po 4 h gdy już myślałam , że koniec katorgi i miałam w planie nie brać juz leków dostałam takiego ataku bólu , że czem prędzej lyknelam przeciwbólowe haha

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Podziwiam, ze potrafisz zjeść kawałek tiramisu [emoji5] to moja słabość i zjem ile jest, a potem zazwyczaj umieram z bólu brzucha. tak samo jak mam słabość do czekolady oreo.
Cholera mam tiramisu w lodowce i chętnie bym je wsunęła ale wstrzymam się do rana, żeby nie było [emoji85]
Haha łykaj, łykaj żebyś całkiem wyleczyła te uszy i musisz pilnować teraz żeby ich nie przeziębić bo podobno po zapaleniu ucha przeziębienie znów to jeszcze gorsza tragedia [emoji85]

Kochana ja kupiłam tylko po jednym kawałku haha :)

Mam zamiar wrócić do kp . Wkurzalo mnie to a teraz tęsknię jak cholera :) odciągam jak mam czas ale mleko nie zanika. Mam całkiem sporo ciągle wiec myślę, że się rozkręci. Do wtorku mam leki i kontrolę u lekarza wiec mam nadzieje, że pozwoli mi już karmić.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja kupiłam takie duże opakowanie pół kilo [emoji85] a potem narzekam, ze się nie dopinam Haha
Boli Cię odciąganie laktatorem ?
Ja tez dopiero teraz doceniam kp

Do góry