reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Koralikowa moja prawie codziennie tyle przesypia i nic jej nie jest, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo :D usypia kolo 20:00, czadami wczesniej i biore ja do karmienia okolo 3:30, bo steka ale nadal spi. Chyba nie musisz sie martwic. :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jedyna roznica jest taka ze rano duzo je, ale dziecko tez czlowiek, moze akurat tego dnia potrzebowala mniej :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ej laski my wstał smy godzinę temu dosłownie [emoji33]

Nie ma szans na wstanie po cc tak szybko , pierwszy dzień jest jak urodzenie się od nowa tyle , że z połamanych konczynami .
Co do zostawienie dziecka. Nie wiem. Ciężko powiedzieć heheh ja nie umiem zostawić mężowi jak jest w drugim pokoju i mówi idź odpocznij xD

Witamin nie biorę.

Laski jedno ucho działa !!!!!! Słyszę ! Tv bez napisów top model powtórka jest pięknie !

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny po cc czy po seksie bolal was brzuch tam gdzie jest ciecie? jakby szwy te w srodku? [emoji20]
Mnie tak nie boli, jedynie jak mam ciezki dzien-duzo pracy w domu to nad cieciem mnie boli (w ogole czuje jakbym tam miala szwy te wewnetrzne-dziwne) i skora taka lekko odretwiala jest.

@agata320 PHILIPS AVENT PODGRZEWACZ DO BUTELKI DLA NIEMOWLĄT SCF356/00 a sterylizator to ten elektryczny parowy 3w1 :)

Dordaw
Wiesz co ? może wcale bym się nie zdziwiła gdyby normalnie przesypiała po 5-6 godzin, ale biorąc pod uwagę moje jakże AKTYWNE dziecko doznałam szoku.... kurcze może coś jej się poprzestawiało , wchodzi w 8 tydzień... jakiś kolejny skok rozwojowy czy co ? tak czy inaczej poza tym że troszkę mnie to zmartwiło to, ja pierdzielę od porodu po raz pierwszy spałam całe 6 godzin. WOW :)

Można je wziąć nawet 12 godzin później niż zwykle, podczas gdy powszechne mini pigułki należy przyjąć najpóźniej w ciągu 3 godzin każdego dnia. Hehe Paper wiec idealne dla Ciebie [emoji5]

reklama
Do góry