reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Paper mój w dzień wgl nie chce spać i nie mam jak sprzątać [emoji23] a muszę... nie wrócił mi do normy, wszystko czuje 100 razy bardziej.
Mam to samo ze swoim, nie możemy się coś dogadać i kłótnie częste. Kiedyś kłóciliśmy mało, a jeśli to tylko o jego rodziców. Teraz co 2 dzień awantura.
Paper ja ubieram różnie [emoji23] body z krótkim, pajac i kombinezon taki z polarka albo spodenki cienkie body z długim i gruby kombinezon [emoji5]

reklama
no mi dalej wszystko dziwnie pachnie np dezodorant mojego swiezo psikniety kiszonymi ogorkami [emoji23] i jak jestem w mcdonaldsie mam ochote jak w ciazy frytki z lodami jesc na raz

ja pajac cienki i polarowy dobra czyli ok :D nie wiem kiedy sie na cieplejszy kombinezon przerzucic

Na taki zimowy typowo tez nie wiem. W złym okresie urodziliśmy , ciężka jesień [emoji23] my dziś jedziemy do rodziców i godzina czasu w aucie tez nie wiem co mu założyć bo jednak w aucie się zgrzeje [emoji18]

Witajcie, czy mogłabym też do Was dołączyć? Czytam Was od dawna. Moja Zosia urodziła się 21 lipca (termin miałam na sierpien), wazyla 2700 a teraz waży ponad 6 kg

Mam to samo z mężem codziennie prawie jest sytuacja że ktoś zacznie niemiłą wymianę zdań albo się obrazi :p głównie chyba o te głupie pytania, mały płacze, ja zgaduje o co mu chodzi a ten wchodzi do sypialni i ,,czemu on tak płacze?!" No... gdybym już zgadła to by nie płakał, ale on jakby tego nie słyszy i codziennie kilka razy pyta a ja się gotuję.

Ja małego ubieram w body krotki rękaw + pajac + kombinezon jesienny i skarpetki i czapka. Albo body długo rękaw, spodnie, skarpetki, czapka i kombinezon.

Ja mam węch i smak w normie chociaż szczerze nie mam casu robić czegokolwiek do jedzenia więc ostatnio żyje na kanapkach lub samych bułkach ;D

Witaj Nata84 ;)

Właśnie dziewczyny mój 5-tygodniowy ,,okruszek" od tygodnia nosi pampersy 3 bo 2 nie wyrabiały i dupka za duża ;D na bank ma z 6kg jesli nie więcej.

reklama
Do góry