reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Paper mój w dzień wgl nie chce spać i nie mam jak sprzątać [emoji23] a muszę... nie wrócił mi do normy, wszystko czuje 100 razy bardziej.
Mam to samo ze swoim, nie możemy się coś dogadać i kłótnie częste. Kiedyś kłóciliśmy mało, a jeśli to tylko o jego rodziców. Teraz co 2 dzień awantura.
Paper ja ubieram różnie [emoji23] body z krótkim, pajac i kombinezon taki z polarka albo spodenki cienkie body z długim i gruby kombinezon [emoji5]

reklama
no mi dalej wszystko dziwnie pachnie np dezodorant mojego swiezo psikniety kiszonymi ogorkami [emoji23] i jak jestem w mcdonaldsie mam ochote jak w ciazy frytki z lodami jesc na raz

ja pajac cienki i polarowy dobra czyli ok :D nie wiem kiedy sie na cieplejszy kombinezon przerzucic

Na taki zimowy typowo tez nie wiem. W złym okresie urodziliśmy , ciężka jesień [emoji23] my dziś jedziemy do rodziców i godzina czasu w aucie tez nie wiem co mu założyć bo jednak w aucie się zgrzeje [emoji18]

Witajcie, czy mogłabym też do Was dołączyć? Czytam Was od dawna. Moja Zosia urodziła się 21 lipca (termin miałam na sierpien), wazyla 2700 a teraz waży ponad 6 kg

Mam to samo z mężem codziennie prawie jest sytuacja że ktoś zacznie niemiłą wymianę zdań albo się obrazi :p głównie chyba o te głupie pytania, mały płacze, ja zgaduje o co mu chodzi a ten wchodzi do sypialni i ,,czemu on tak płacze?!" No... gdybym już zgadła to by nie płakał, ale on jakby tego nie słyszy i codziennie kilka razy pyta a ja się gotuję.

Ja małego ubieram w body krotki rękaw + pajac + kombinezon jesienny i skarpetki i czapka. Albo body długo rękaw, spodnie, skarpetki, czapka i kombinezon.

Ja mam węch i smak w normie chociaż szczerze nie mam casu robić czegokolwiek do jedzenia więc ostatnio żyje na kanapkach lub samych bułkach ;D

Witaj Nata84 ;)

Właśnie dziewczyny mój 5-tygodniowy ,,okruszek" od tygodnia nosi pampersy 3 bo 2 nie wyrabiały i dupka za duża ;D na bank ma z 6kg jesli nie więcej.

reklama
Do góry