reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

A ja mam doła strasznego dzisiaj. Wyrzygalam mężowi wszystko, co miałam na sercu. Nie sądzę żeby zrozumiał, ale przynajmniej się oczyścilam. Zapaliła bym mimo , że nie smakują jak kiedyś. Ale nie będę dzieciaka ubierać żeby zapalić. Pierwszy raz chyba czuje taka niemoc.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cieszę się że nie mam problemu papierosowego :D nigdy w życiu fajki w ustach nie miałam ;)

Mamakulka przykro mi że dopadło też drugie ucho :( dużo zdrówka :* musisz wytrwać ;)

Co te wasze dzieci tak długo śpią...mój dziś co 2h pobudka...miedzy 4 a 5 nie pamiętałam kiedy go odłożyłam do łóżeczka i przebudziłam się kurczowo trzymając kawał kołdry i z przerażeniem zaczęłam przeszukiwać tą kołdrę czy małego tam nie ma ;D

Dziewczyny, czy maluszek którejś z was ma atopowe zapalenie skóry?

sierpniowka hahah pewnie jak mala tyle spala to teraz bedzie wymagac 100% uwagi i tyle ze sprzatania ;p

mamakulja dobrze, ze wyrzygalas, zrozumienie fakt faktem w przypadku facetow to zupelnie inna kwestia, moj to zawsze na opak odbierze jak mam pretensje potem musze odkrecac jego dziwaczne pomysly a przeciez jasno i wyraznie mowilam :o

mika raz tak samo mialam, ze nie ogarnelam, ze dziecko odlozylam i po lozku szukalam [emoji23]

Mnie już wrócił. A co do ubierania z racji, że Tosia jest chora to ma zakaz spacerów:( Dziś byliśmy na kontroli, dalej kaszle i ma katar, dalej mamy robić to samo inhalacje, witamina C, sól morska i doraźnie Nasivin, w poniedziałek znów kontrola. Przy okazji dostaliśmy skierowanie do neurologa, bo Tosia jednak sobie nie radzi z podnoszeniem główki, tzn. panią doktor zdziwiło to, że ma na zdjęciach udokumentowane, że już podnosiła bardzo dobrze a teraz jest źle. Jak jechaliśmy dziś do lekarza to ubierałam ją w body z krótkim rękawem, pajacyka, na to dresik i kurteczka, no i oczywiście skarpetki i czapeczka.

No mój mąż oczywiście nie zrozumiał, napisał mi ze gratuluję pięknie rozpoczętego dnia. Jestem zdolowana, nie chce go widzieć nie wiem co się z nim stało ale to nie mój mąż.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba mamy ten sam problem, w tym momencie między nami idzie sam jad:( Nie jesteśmy w stanie między sobą normalnie wymienić zdania nawet na najzwyczajniejsze tematy:(

o to widze standard, jak mi sie z rana uleje jakas frustracja to tematem jeden i tak jest to, ze sie dopierdalam od rana i super rozpoczety dzien -.-

Aza- moj lekarz kaze wychodzic na dwor jak dziecko ma katar nawet 2 razy dziennie.
Moj mial katar i po 2 dniach przeszlo. Wiadomo, jak dziecko ma goraczke to nie, ale na katar zeskie powietrze dobrze robi.

reklama
Do góry