reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Na prawe jeszcze trochę słyszę i całe szczęście bo mój mąż jak śpi to nie ma reakcji jak mały płacze. Masakra , nie wiem ile to potrwa.
W ogóle to Igi pierwszy raz od 20 się obudził na mleko. I teraz wali uśmiechy i ćwiczy. Dupa w górę ręce na boki czasem jakieś ghrrr
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
W ogóle to Igi pierwszy raz od 20 się obudził na mleko. I teraz wali uśmiechy i ćwiczy. Dupa w górę ręce na boki czasem jakieś ghrrr
Mamakulka
No. Pierdolone uszy. Szczęście w nieszczęściu, że w aptece nie mieli opakowania małego moich przeciwbólowych tylko duże to na drugie skurwiałe ucho tez starczy. Sorry za słownictwo, ale wysiadam. Nie dziwię się, że Van Gogh sobie ucho ujebal, chyba tez wysiadł. Ignacy do spacia to se pójdę zajarac.
Kayah
Mamakulka zazdroszcze tego papieroska. Sama bym sie zaciagnela porzadnie. Chociaz po takiej przerwie nawet nie wiem czy bym zjarala calego. Nawet jak przestane karmic to raczej nie powinnam wracac do nalogu ze wzgledow zdrowotnych. Ale cholera wie jak bedzie bo stresow duzo. I tak jestem dumna ze do tej pory sie nie zlamalam. Ogladalam snapa przed chwila. Igi przesliczny. Ale jakos nie wyglada na spiacego a ty bys sobie pewnie pospala jeszcze
sierpniowka
Kayah widzę, ze Ty w naszej grupie papierosów również [emoji5] Tobie Kulka współczuje ogromnie , nie miało Cię kiedy trafić tylko mając takie maleństwo. Miałam raz i ja dziękuje. Ucho i zeby to bóle których nawet alko nie potrafi zagłuszyć. Musisz się trzymać [emoji8] ale przynajmniej od 20 porządnie dał pospać.
Paper ale sen , teraz będziesz mieć sile dom posprzątać [emoji23] mój tez dziś ładnie, dał mi się wykurować. Piłam ten ala fervex prenatal dla kobiet karmiących i w ciąży, jezuuu okropne. Fuuuuuj ale czuje się lepiej wiec pomogło, wypocilam porzadnie.
Paper ale sen , teraz będziesz mieć sile dom posprzątać [emoji23] mój tez dziś ładnie, dał mi się wykurować. Piłam ten ala fervex prenatal dla kobiet karmiących i w ciąży, jezuuu okropne. Fuuuuuj ale czuje się lepiej wiec pomogło, wypocilam porzadnie.
Kayah
Sierpniowka ja taz palaczka. Czasem sie smieje ze ta ciaza byla mi potrzebna dla zdrowia bo juz jak lokomotywa palilam. Naprawde dumna jestem ze tyle wytrzymalam. Choc do tej pory mnie czasem chec nachodz np do kawy rano. Chyba nigdy nie bede wolna
sierpniowka
Ja marze o papierosku od paru dni konkretnie [emoji5] mały śpi regularnie wieczorem i śpi minium te 4 h i oczywiście już się zastanawiałam czy nie zapalić jak zaśnie ale ratuje mnie to, ze mąż ma nocki, a małego samego nie zostawię [emoji5] ale pęknę coś myśle niedługo.
reklama
niunia102
Ja po pierwszej ciazy dlugo nie palilam ale nerwy i zaczelam od nowa :-( po drugiej odrazu zaczelam palic ale tam to dopiero sters mialam a teraz wierze ze mi sie dlugo uda wytrzymac zwlaszcza ze jakos mnie nue ciagnie:-) nawet jak maz zapali to mi sie jakos nie chce a co do porzadku to na bierzacoa taki wiekszy jak maz w domy :-) bo jak sie cos zaniedba to ciezko doprowadzic do porzadku :-)
Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom