reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Agata u mnie to samo z porządkiem, nie usiade jak burdelu i mam taki sam system. Na bieżąco i generalnie co 3 dni :) palce na lodówce moja zmora a mój Mikołaj NIGDY się nie nauczy otwierać jak należy.

Papercut moja kumpela urodziła się jasna normalnie dziecko kukurydzy do 5 r ż a teraz ciemna ;)

Co Ty chciałaś od tego bujaka wyjebisty jest :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paper trzymam kciuki. Tez mam taka obsesje wiec znam te odbite palce albo nie daj boze jak zobacze na drzwiach od szafki brud to padne ale musze wyczyścić tylko, ze moj mały mi nie daje, w dzien prawie nie spi, a meza nie ma po 12 h takze .. juz sie martwie jak bede miec zaniedbane mieszkanie [emoji79] perfekcjonizm nie fajna sprawa .

Sierpniowka nosidlo fajne ale cena tez fajna. Ja chcialam kupi zeby schodzic i wchodzic na 4pietro bo wozek w wozkowni ale wydac tyle po to zeby pare miesiecy chodzic z nim po klatce bo za zimno na spacery w nosidle no chyba sobie daruje:p
Ja co do sprzatania jakąś maniaczka nie jestem ale lubie mieć porządek z racji tego ze mama cale zycie mi powtarzala ze nigdy nie wiadomo czy ktos do nas nie przyjdzie i ma byc porządek. Wiec ogolnie sprzatam moja Wiki nawet mi pozwala i tez szczegolnie z naczyniami staram sie byc na bieżąco :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po przeprowadzce jeszcze mam nie posprzątane :p to już ze dwa tygodnie będzie :( ale jak czasu nie ma i rąk brakuje to do bałaganu można się przyzwyczaić...może do świąt się wyrobię z posprzątaniem ;) najważniejsze ze naczynia zawsze umyte ;D

Hej, dołączam się do pytania o bezplatne szczepienia. Któraś je wybrała? Były jakieś straszne reakcje dzieciaczka po nich? Mamy iść na szczepienia w następnym tygodniu i mam rozkminke czy te bezpłatne czy skojarzone. Ktoś chyba pisał że 5w1 brakuje w Polsce wiec nie wiem czy jest sens zaczynać jak później może brakować czy od razu lecieć z 6w1.

My jesteśmy po szczepieniu z NFZ w/g kalendarza pierwsze i wszystko ok było, dwa trzy dni obserwacji, termometr w gotowości i czopki kupione ale nie było potrzeby ;)

tup tup - my się decydujemy na podstawowe. Jakoś wolę nie kombinować. Ja byłam szczepiona podstawowymi i żyje :) a ukłucie to chwila i szybko maluch zapomni.

Dokładnie :) ja dwoje starszych dzieci też mam zaszczepione w/g kalendarza i żyją :p

Sierpniowka ja mam tak samo. Nie dam rady siedziec i wypoczywac gdy wokolo jest brudno. Moj maz twierdzi ze to obsesja i ze ja ciagle tylko ze szmatka latam a przeciez jest czysto. Moze i racja bo ja nawet zaraz po cesarce podloge w lazience mylam bo zachlapana byla.

No cena nosidła fajna ale ja używam je po domu z małym ciężko coś było zrobić. Mam nadzieje, ze będziemy bardzo zadowoleni. Tak to widzicie jest z tym sprzątaniem. Paper nie karmisz ?

mamakulka no jak to co haha trzeba reka bujac [emoji23]

z tym wozkiem to lipa bo nie da sie odczepic od stelaza - gondolka sie rozklada w spacerowke a fotelik w to sie wpina, no nic wychodzi na to, ze 3w1 musze kupic caly po prostu

sierpniowka dopiero teraz [emoji322][emoji322] spalam 22-3:30 czuje sie jak po weekendzie w spa :D

reklama
Do góry