Mówicie dziewczyny, że kp jest tanie
He he obalę tą tezę
Gdybym przeszła na mm byłoby taniej a tak miesięcznie zużywam 8 buteleczek Delicolu (kupowałam po 27 zł), dwa zagęstniki (po 20 zł sztuka) i dwa Espumisany 100 (chyba koło 25 zł)
To dopiero jest oszczędność
Do tego ściąganie mleka 8 razy na dobę średnio po pół godziny, dobrze, że mąż w nocy karmi małego bo tak chyba musiałabym z godzinę czasu poświęcić na wszystko.
Jak jesteście chore trzeba karmić, bo wytwarzacie w tym czasie przeciwciała i dziecko dostanie je z mlekiem
Filipek też waży około 6 kg, ma 10 tygodni a urodził się z wagą 3340. Głowę podnosi pięknie, muszę zrobić zdjęcie mojej dwójce w takiej pozycji, bo oczywiście jak córka zobaczy że mały leży na brzuszku ona również tak chce
Filip też jeszcze nie szczepiony, bo dalej w nosie coś mu siedzi, wstepnie umówiłam się na przyszły wtorek ale jak mu nie przejdzie nie zaszczepię...
Jeśli chodzi o włosy powoli zaczynają wypadać, tego etapu po porodzie nie da się ominąć niestety...
Paper a może jest możliwość dokupienia do twojego wózka lekkiego stelażu. Do naszego Navingtona jest stelaż finn który wygląda jak parasolka. Sprawdź czy Twój model nie pasuje do tego stelażu.
Mamakulka wody można dać dziecku tyle przez cały dzień ile wypija jednorazowo mleka. Więc jeśli wypija dajmy na to 120 ml to przez cały dzień może tyle wody wypić.