reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

aniab a ja od razu po wizycie zaczelam brac nie kazala czekac na okres, ba powiedziala, ze tak lepiej jak sie przyhamuje zanim sie rozkreci

no ja byłam 23 wrześnie powiedziała że jak do miesiąca nie będzie okresu to wziąść 1-szą tabletkę mimo to,
więc jeśli do ok.20 - go się nie pojawi to łykam :p

Mamakulka baaardzo współczuję bólu !!!!!!

reklama
agata trzymam kciuki za szybka, sprawna i pomyslnie zakonczona diagnostyke, moze taki jej urok i zaraz przestanie

kamcia no to masz przekichane, chyba ze z innymi smoczkami poeksperymentujesz?

mamakulka no biedna jestes, ja zapalenie ucha mialam jak bylam mala i do tej pory to pamietam.. zdrowiesz szybciutko

Kulka współczuje Ci, zapalenie ucha i ból zęba to dla mnie najgorsze bóle jakie są. Trzymaj się dzielnie i odpoczywaj. Paper mam nadzieje, ze u mnie tez tak będzie bo jak narazie ciężko.

Ja ostatnio nie miałam kontaktu już z Magdą, bo sama jestem zabiegana. Czytałam tylko jej bloga. Na naszego meila wysłałam zdjęcia z chrztu Tosi.
Mamakulka jak tam zdrówko? Głowa do góry, wykurujesz się i Ignaś wróci do cycusia.
Agata mam nadzieje, że w końcu się wszystko wyjaśni i unormuje z jedzonkiem.

Lepiej przełożyć;) stresa mam, jutro dam znac co i jak! Mamakulka współczuje Ci bardzo, staraj sie jak najwiecej wypoczywać, oby szybko przeszło! Sierpniowka jakie to nosidełko? Wstawisz zdjęcie? Kamcia popróbuj kilka butelek, moja z jednego smoka w ogóle nie chciała pic a dałam inny i jest dobrze;-)

reklama
Do góry