reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoras z was dostala juz okres? Zastanawiam sie czy bedzie taki sam jak przed ciaza tzn tyle samo dni i tak samo bolesny. Gdzies kiedys czytalam ze moze sie zmienic

Ah te nocne rozmowy :D
Mój po całym dniu wrzasków uznał że da mi się wyspać, o 4 zjadł i śpi wcześniej o 0 i 2 :) ide w kime póki syn pozwala, dobranoc :D

Nie widzę, żeby Tosi się poprawiało wręcz przeciwnie większy katarek i częstszy kaszel. Chce mi się wyć, w czwartek pójdziemy na kontrole i 100% pójdziemy do szpitala. Czuje się jak wyrodna matka.
Mnie włosy jak wypadały tak nadal wypadają, nie mam pojęcia kiedy to się skończy. Nie wyobrażam sobie, żebym miała kompletnie wyłysieć:(
Ja miałam zaraz po połogu okres bo karmiłam w sposób mieszany. Teraz nie karmie piersią, a na razie nadal nie mam, podobno na początku nie będzie regularny.

Hej
Przetrzymałam małą w nocy.. zamiast brac na karmienie podwałam smoczka i wytrzymała do tej 4 od 22.
Mi teraz wypadają włosy. Po pierwszej ciazy tez mi wypadały. Masakra jakaś.. :/ wszedzie ich pełno. Normalnie jak po umyciu to wyciagam. Biorę witaminy może w końcu coś pomoże, a nie mam jakoś siły na robienie odżywek póki co.

Kayah, ja miałam okres.. okropny. Zaczał sie od razu po połogu i trwał miesiąc. Myślałam że się wykrwawię.
Liczę na to że ten teraz już będzie bardziej normlany..

Aza, noś Ty nie mów tak, że wyrodna matka. Każde dziecko choruje i prędzej czy później się pochoruje. Może nie pójdziecie do szpitala. Teraz jest taka pogoda że i dorosły choruje i też można zarazić dziecko.

Ostatnia edycja:
Sierpniowka nie wiem jak zrobić. Kiedys juz tez mi tak przespala a nieraz zauważyłam ze zaczęła stekac w nocy to ja brałam szłam mleko robić przychodzilam a ona spała dalej tylko cos pomruczala sobie i ja ja bralam chyba niepotrzebnie. Śpi w nocy bo pewnie czuje ze może sie w końcu wyspać,jest cicho. W ciagu dnia to mi starsza ja co chwile budzi. Usnie a starsza przez przedpkoj przeleci z krzykiem no i juz obudzona :/ to znowu psy mi zaszczekaja a w nocy cichutko to pewnie jej dobrze..

Wysłane za pomocą Tapatalka

Mnie włosy przed ciążą wypadały a w ciąży i teraz ani jeden. Kiedyś przy myciu to był jakiś kanał hehe

Dostałam tak silne leki , że prócz tego , że ucho jest zatkane to nie czuje bólu kompletnie. A no i jeść nie mogę bo szczęka sztywna i boli jak przeskoczy przy przerzuwaniu

Ja pracuje właśnie laktatorem. Nie wiem czy obie piersi robić na raz?

Jeśli chodzi o seriale to nie znoszę plotkary bo kocham książkę a film zupełnie inny i to mnie wkurza.

Ja oglądałam Dextera, BB ale tylko do 5 sezonu bo potem mnie znudził, Orange is the New Black, Mr Robot, Długa noc, Stranger Things, Pitbull i chyba tyle , albo nie pamiętam. Generalnie wciąga mnie zawsze serial i musze łykać odcinki po kolei chociażbym miała skisnac.

Wiadomość nocna. Jestem glodna pierwszy raz od niedzieli :D wczoraj z bolu aż rzygalam a nie miałam czym. Lekarka mówiła , że z takim zapaleniem to na bank chciałam z okna skoczyć i się nie dziwi a ja mowie na parterze mieszkam hehe :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Azamamew ja tez karmie w sposob mieszany i obawiam sie ze okres sie juz zbliza bo mnie brzuch pobolewa.
Oby Tosi sie polepszylo. Moze obedzie sie bez szpitala. Nie jestes zla matka. Na choroby nie mamy wplywu niestety. Teraz juz jesien wiec dopiero sie zacznie.
Mayumi az miesiac?? A bylas z tym u lekarza? W anemie mozna wpasc przez takie krwawienia.
Naprawde wytrzymala tyle godzin? Smoczek wystarczyl? U mnie to niestety nie bardzo dziala. Przewaznie odwleke karmienie o gora 15 min. Ale bede probowac dalej bo to wstawanie co 2 godz mnie wykancza juz. Chcialabym sie wyspac

reklama
Mayumi tez tak raz mialam. Synek plakal strasznie bo glodny ja mu wstalam zrobic butelke, wracam a on spi w najlepsze
Mamakulka ja odciagam zawsze dwie

Do góry