sierpniowka
Fanka BB :)
No właśnie. My delicol stosujemy na kolki dlatego zapytałam czy Wiktor ma.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O_O szok alkohol? Naprawdę bezczelność. Na chrzcinach i tak samo na komunii nie powinno być alkoholu. Kurde to bym się wkurzyła.W ogóle założyłam sobie ze nie bedzie alkoholu a goście sobie zażyczyli (miało byc tylko wino do obiadu) innawet wódkę pili:-( rachunek nam wyszedł o 700zl większy przez ten alkohol..
Paper, możesz iść tylko raczej trzymać dziecko tak aby dzieci Ci się za bardzo nad malutką nie pochylali. Moja ma niby cały czas kontakt z siostrą starszą, no i jak ta katar miala to mała też złapała.do mojej przyjaciolki brat podrzuca dzieci 3l i 11mc zastanawiam sie czy nie wpasc do niej na domowe przedszkole, dla odmiany spedzilabym troche czasu gdzieindziej niby dzieci zdrowe ale nigdy pewnosci nie ma czy zarazkow nie roznosza no i nie wiem jak mala sie bedzie zachowywac, jak tak jak ostatnie 2 dni to bez sensu, bije sie z myslami