reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
mala mam tylko w jednym miejscu jakby ubytkowa przez te powiklania pooperacyjne, smaruje raz dziennie powinno sie wiecej i w sumie sama nie wiem chyba za wczesnie zeby ocenic

Właśnie widziałam się z koleżanka i oczywiście mnie przestraszyła, ze biodra mi się nie zejdą wiec mam nie liczyć, ze wejdę znów w 28 [emoji23] pocieszające .. a babcia mnie w tym utwierdziła, ze ona była chudsza niż przed ciąża ale biodra nie te .

Ja dzis po komuni u meża siostry. Moja Wiki wymagajaca przy gosciach i w ogole chyba zaczyna sie nudzic. Na szczescie noce zazwyczaj juz cale przesypia. Mamy tylko problemy z kupkami wolalabym zeby czesciej niz raz na 3-4dni robiła bo pozniej sie meczy..
Co do wit k jak wychodzilam ze szpitala pod koniec sierpnia weszly nowe polecenia zeby nie podowac. Kolezanka z jakiegos portalu dla lekarzy wyslala mi caly artykul i podobno badania nie potwierdzily zwiazku miedzy wit k a krwawieniami srodczaszkowymi a wplywaja zle na jelitka. I w szpitalu na wypisie mialam tylko podawac wit D. Tak tez robie.
U mnie na chrzcinach tez wiem ze by wolali o alkohol dlatego u mnie od razu bedzie ale nie wyobrazam sobie zeby ktos zamawial sobie w knajpie na moj koszt jakas paranoja...

Ja nie wiem jak mozna przyjsc z dziecmi mimo ze zaproszenie bylo bez. Tego samego doswiadczylismy na swoim przyjeciu weselnym. Wszyscy goscie byli zapraszani jako para, a moja chrzestna przyszla z 3 dzieci i tez byl problem co z nimi zrobic. Zenada.

U nas tez wit K byla domiesniowo i podaje codziennie tylko D. Gin mi mowil ze kazdy powinien ja suplementowac jesli nie przebywa przynajmniej 15 min na sloncu, ale na razie daje tylko malej, a sama biore DHA bo tez tak zalecali na wypisie.

Dzisiaj moja mala to aniol, wiekszosc dnia przespala i na spokojnie pochodzilismy z nia po smyku i leroy. Jutro pewnie nadrobi i wiekszosc dnia bedzie siedziala i szukala towarzystwa ;)

Spokojnej nocy!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dordaw mam nadzieje ze nie bedzie takich akcji na moim ślubie, chyba przy podawaniu zaproszeń zaznaczę ze bez dzieci stanowczo;) jak to
Mój M stwierdził starych przyzwyczajeń sie nie zmieni i tego alkoholu mam juz nie przezywać. Wszyscy byli bardzo zadowoleni i mówili ze fajnie zorganizowane wiec chociaz to;) sierpniowka sama jak zobaczyłam te babeczki byłam zdziwiona ze wyszły takie piękne! Mała do zdjeć strojnisia ale tak nie męczyłam jej ta opaska i mokasynach. Dzisiaj cały dzien odsypia, jak u dziecka nie było. Dostała leżaczek, bardzo jej sie spodobał;) chyba bede miała wiecej czasu dla siebie jupi;-))) co do skazy, Asiunia to jednorazowy wyskoki wiem ze z alergenach tak jest, ale mi tez sie cos należy;) skaże zdiagnozowali bo mała miała strupki na uszkach, bardzo ulewa i miała do połowy klatki taka specyficzna wysypkę i na dłoniach. Jak odstawiłam nabiał po 2tyd skóra zrobiła sie duO ładniejsza ;)

My byliśmy na kolacji u znajomych w restauracji, mały był zadowolony i "zagadywal" gości :)

Mnie tak boli ucho , że ledwo żyje. Nie wiem jak będę spać i nie wiem co przy kp można brać.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry