reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Aneta - ja jakoś nie umiem odpuscic, nie wiem dlaczego... Ja o tym pamiętam z pierwszej ciąży bo niestety moje koleżanki też miały cukrzycę... jedna urodziła dzieciątko z wadą serca i nierozwinietymi płucami, a druga urodziła martwego dzidziusia... może gdyby takich przypadków wśród najbliższych znajomych nie było nie przezyealabym tak tego... Nie chcę nikogo straszyć, ani siebie nskrecac...
Krzywą cukrową to to samo co test obciążenia glukoza.
To mój wynik po dwóch godzinach był powyżej 200...

reklama
aneta - no to masz już też obiążenie genetyczne... :-( :(
aneta, happymum - przykre jak rodzinka nie cieszy się waszym szczęściem... I bardzo egoistyczne... :-( :(
Marik - ja też totalne artystyczne beztalencie ;-) umysł ścisły

Jola - dobrze że starasz się nie nakręcać, właśnie najgorzej jak się zna osoby które przez to cierpialy...

Niunia-pewnie masz rację,ja to moge olać ale wiesz jak sie czoje mój S. Ze jego rodzice wszystkie wnuki kochaja a naszego synka nie...przykro mu strasznie...tzn. mówi że ma to gdzieś ale wiem ze tak nie jest
a czy twoj maz ma same siostry?
bo u mnie tak jest ze dzieci corek kochaja a nasza to tak seeeeee

Tak ma 2 starsze siosty i wszystko co one robią jest dobre(urodzily obie przed 18 i one nie uslyszaly ze sa za młode) ich dzieci są idealne a moje dziecko ciagle krytykują

Kassia to rozumiem co czujesz i ty rozumiesz mnie...to naprawdę przykre...tak samo jest z ciążą chce sie pochwalic ale wtedy oni się dowiedzą i bede miala wiwcej nerwów niz radosci

Kassia to rozumiem co czujesz i ty rozumiesz mnie...to naprawdę przykre...tak samo jest z ciążą chce sie pochwalic ale wtedy oni się dowiedzą i bede miala wiwcej nerwów niz radosci
tak jak pisza dziewczyny zlej ich. moi to pewnie beda sie cieszyc- bo na pokaztak robia ale ja mam w ddddddddddddd to co oni mysla

reklama
Kassia- tesciowa to bedzie chodzic i non stop meczyc jak to zle ze w ciazy jestem. Plus taki ze moj coraz bardziej sie cieszy bo juz sie nie martwi ze cos sie stanie i ciagle pyta kiedy zacznie kopać

Do góry