reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Witam nowe mamusie i gratuluję dobrych wieści z wizyty :) ja jak zwykle w pracy ale jutro na szczęście wolne :) my powiedzielismy na razie najbliszej rodzinie (rodzice i rodzeństwo) co do przygorowań światecznych wczoraj kupilismy choinkę i dzisiaj mąż z córeczką będą ja ubierać wiec jak wrócę z pracy bedzie ślicznie ubrana ;) sorki kochane nie mam za duzo czasu na pisanie :( ale jak pójdę na zwolnienie mam nadzieje że to się zmieni miłego dnia wam życzę

reklama
Jolcia ja sobie odpiscilam. Przestalam sie zamartwiac i czytac jakie wady moze mieć dziecko i jakie komplikacje moga wystapic. Po prostu pogodzilam się z tyn ze mam cukrzycę. U mnie w rodzinie bardzo dużo osob ma. Z obu stron mamy i taty. Jestem pogodzona z tym ze moze mi juz cukrzyca zostac. Ja zresztą nawet jak nie bylam w ciazy mialam stan przedcukrzycowy.

Jolcia nie wiem o ktory wynik Ci chodzi. HbA1c ? Tej hemoglobiny glikowanej? To wynik mialam 5.3 a pod koniec ciazy 5.7. A wyniki obciazenia glukozo to106na czczo 208 po h a po 153 cos takiego. Ja nie wiem co to ta krzywa cukrzycowa. Czy to to samo co obciążenie glukoza?

Happymum mam podobny problem. Moj mąż ma 6 rodzeństwa i jego rodzice maja juz 8wnuków. Wcale nie sa zachwyceni moja ciąża. Za pierwszym razem tez sie matka zalamala. Jak jej powiedzielismy to zareagowala: o Boze... Zamiast gratulacji. Ale ja mam ich wszystkich w d... To nasze życie, sami sie utrzymujemy, do wszytkiego sami doszlismy . wazne że my sie cieszymy.
Będę Was podczytywac dziewczynki uciekam zaraz na caly weekend do pracy :)

aneta-u mnie podobnie ale najgorsze że na ciąże siostryS. się ucieszyli mimo ze z tym facetem była1-2miesiąca...mieszkają 30 min autem od nas a mojego synka nie odwiedzają ani nigdy na spacer nie wzieli a reszte wnowków na wycieczki i wakacje,spacery itp.

marik-wiesz ja i tak sobie dorabiam w domu i realizuje pasje ale oni z tych co tylko kasa sie liczy,auta na pokaz itp.
I takie coś gubi ludzi w dzisiajszych czasach pogoń za pieniądzem trzeba sie cieszyc tym co jest i co nas cieszy i nie przejmowac sie innymi wiec kochana jak ci tak dobrze olej wszystkich glowa do góry pierś do przodu i wszystko bedzie dobrze

Niunia-pewnie masz rację,ja to moge olać ale wiesz jak sie czoje mój S. Ze jego rodzice wszystkie wnuki kochaja a naszego synka nie...przykro mu strasznie...tzn. mówi że ma to gdzieś ale wiem ze tak nie jest

marik-wiesz ja i tak sobie dorabiam w domu i realizuje pasje ale oni z tych co tylko kasa sie liczy,auta na pokaz itp.
No i to najwazniejsze. A jak oni wola co innego, to ok, o takich sprawach sie nie dyskutuje i komus w zycie sie nie wchodzi. A jak mozna wiedziec to jaka masz ta pasje?

Marika pisze wiersze,proze i opowiadania(mam strone na fb i pierwszy debiut w tomiku poezji) prowadze tez bloga lifestyle i robie Personalizowane plakaty obrazki ze slow itp.

Marika pisze wiersze,proze i opowiadania(mam strone na fb i pierwszy debiut w tomiku poezji) prowadze tez bloga lifestyle i robie Personalizowane plakaty obrazki ze slow itp.
O kurcze, super :) To taka artystyczna duszyczka z Ciebie :) Ja na odwrot, antytalent :D jak chodzilo o j.polski w szkole, czy zadania z jakis wypracowan, rysunku itp to mi siostra musiala robic, zebym sie nie zmarala na calej lini. Nie wiem jakbym bez niej przezyla lata szkolne :D

reklama
Do góry