Kayah
Fanka BB :)
Paper moj jak raz z dzieckiem zostal bo pojechalam doslownie na chwile do sklepu to po 15 min juz dzwonil bo sie maly darl a on nie wiedzial co robic. Niby pomaga ale w takich sytuacjach jest bezradny jak dziecko. Olus ma juz prawie 7 tyg a moj maz jeszcze nigdy nie zostal z nim sam oprocz tego 1 razu na pol godz. A ja przez to nigdzie sie nie moge ruszyc z domu. Wszedzie z dzieckiem.
Alex tez ma chyba ten skok rozwojowy bo ostatni tydzien nie chce spac w dzien i marudzi. Usmiechnal sie dopiero ze 3 razy patrzac na mnie. Slini sie okropnie i tez pcha piastki do buzi. Gdy go nosze to rozglada sie na boki. Podaza wzrokiem za zabawka. Co do paznokci to obcinam co chwile a i tak co chwile sie drapie. Na szczescie szybko mu to schodzi
Alex tez ma chyba ten skok rozwojowy bo ostatni tydzien nie chce spac w dzien i marudzi. Usmiechnal sie dopiero ze 3 razy patrzac na mnie. Slini sie okropnie i tez pcha piastki do buzi. Gdy go nosze to rozglada sie na boki. Podaza wzrokiem za zabawka. Co do paznokci to obcinam co chwile a i tak co chwile sie drapie. Na szczescie szybko mu to schodzi