reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Paper moj jak raz z dzieckiem zostal bo pojechalam doslownie na chwile do sklepu to po 15 min juz dzwonil bo sie maly darl a on nie wiedzial co robic. Niby pomaga ale w takich sytuacjach jest bezradny jak dziecko. Olus ma juz prawie 7 tyg a moj maz jeszcze nigdy nie zostal z nim sam oprocz tego 1 razu na pol godz. A ja przez to nigdzie sie nie moge ruszyc z domu. Wszedzie z dzieckiem.
Alex tez ma chyba ten skok rozwojowy bo ostatni tydzien nie chce spac w dzien i marudzi. Usmiechnal sie dopiero ze 3 razy patrzac na mnie. Slini sie okropnie i tez pcha piastki do buzi. Gdy go nosze to rozglada sie na boki. Podaza wzrokiem za zabawka. Co do paznokci to obcinam co chwile a i tak co chwile sie drapie. Na szczescie szybko mu to schodzi

reklama
Ja mojej tez co chwila obcinam, bo strasznie czesto lapie sie za buzie raczkami albo np. za ucho, zwlaszcza jak jest zla to gotowa sie cala podrapac, a piastki i palce tez ciagle do buzi pcha.

Dzisiaj byl maly postep bo possala smoka w aucie i od razu spokoj zapanowal. My dzisiaj caly dzien na nogach bo bylismy w odwiedzinach u dziadkow, wlasnie padam na twarz i probuje uspic mala. Przed chwila prawie wszystko co zjadla to zwymiotowala.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

dla mnie dzisiejszy dzien to do smietnika jest, dramat, czekam na 21 - kapiel, karmienie i ide spac z mala

mamakulka super filmik co cie tak rozbawilo ojca rylo ♡ [emoji23]

Dziewczyny wspolczuje z tymi facetami co nie zostana na dluzej z maluchami, ale moze z czasem im to przyjdzie. Moj na szczescie nawet sam na wieczor z kolezankami mnie wypycha i jakos sobie na razie radzi.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ehh, faceci to dziwny gatunek. Gdyby moj byl taki nieporadny z dzieckiem to chyba bym się zalamala lub Go udusila. Moj od razu po pracy pomaga, zostaje z Malwina jak trzeba, codziennie kapie i usypia. W nocy staram się sobie radzić żeby miał sile wstać do pracy, ale jak nie ogarniam to pomaga.

Do góry