reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Moja też ma takie dni że śpi a czasem że tylko drzemie krótko i tyle.
Na spacer jak idziemy to jest krzyk jak ja wkładam do wózka, więc odrazu smok i śpi.
W aucie uwielbia spać, budzi się jak się gdzieś zatrzymamy, trzeba jechać i koniec;)

A my jesteśmy u teściowej. Mąż wymyślił że pojedziemy odpocząć bo oni zajmą się dziećmi. Wszystko byłoby ok gdyby nie to że zajechalismy a tu teściowa chora , smarka, kaszle itd! ciśnienie mi skoczyło, bo leczę 3 tyg dzieci no ale mój mąż nic złego w tym nie widzial. Mam nadzieję że nie pozarazaja się na nowo:/

Witam Cię Kayah:)

reklama
Hej hej ja się wyspalam :) spaliśmy dzisiaj w salonie żeby obejrzeć film na dużym tv ale po 3 minutach odplynelismy xD rano mąż wziął małego a ja jeszcze dospalal 2.5 h :D

Ignacy robi bąbelki ze śliny często też :)

Udało mi się nagrać jak się śmieje hehe
Ej wiecie co mój syn mimo obcietych pazurów się drapie po twarzy. Nie wiem.co z tym robić.

Papercut kocham Twoje snapy! Znowu się uśmiałam :D more more more!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kayah ;)

Ja pakuje przytomnego do wózka lub fotelika, tylko pilnuję by zjadł przed wyjściem bo jak jest głodny to krzyczy od razu :p
Mamakulka - z Ignasiem film oglądaliście? Moj jest kompletnie nietolerancyjny dla telewizora wieczorem, drze sie i muszę się z nim eksmitować do cichej i ciemnej sypialni :| co do pazurków mój też potrafi się zadrapać pomimo że obcięte, jeszcze niedrapki pasują to zakładam.

Mój mały chyba się zaczyna regulować na noc, spał dziś 21:30-1:30 (byłam w szoku) a potem 4:30 pobudka i dalej już tylko drzemki po prostu 15min z długimi przerwami na marudzenie. Ale wyspałam się jak nigdy przez ten ostatni miesiąc :D bo w dzień to standardowo drzemka 12-14 a potem wrzask do 16, drzemka do 17 i krzyk z chwilami spokoju do 21. Ważne że jest poprawa :D
Lecę prasować póki zasnął ;)
Miłej niedzieli dziewczyny :)

mamakulka dzieki :D

a mnie szlag zaraz trafi, praktycznie w nocy nie spalam, moj tez twierdzi, ze sie nie wyspal, na chwile z oka spuscilam poszedl spac to zabralam mala na ponad 2h na dwor zeby odespal wrocilam przewinac bo sie usrala po pachy nakarmilam ide zadowolona liczac, ze mnie zmieni i sie wykapie chociaz czy cos a ten slyszac krzyk malej mruknal ojezu i sie na drugi bok przewrocil zaraz go pobije przysiegam nawet nie chce mi sie nerwow tracic na dobudzanie go

Mój brat ostatnio o mnie stwierdził że jestem za stara na snapchata, za młoda żeby umierać... także tego ;) nawet nie wiem po co to jest.
My też miałyśmy ciężką noc, mała teraz odsypia a ja robie obiad. Jeszcze mąż chciał teściów zaprosić ale wybiłam mu to z glowy. Czy tylko ja mam taką awersje do odwiedzin teściów ? Tylko przyjadą a ja już myślę kiedy wyjdą. Innych gości lubie, to nie to że nie jestem gościnna.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja wlasnie za stara. Ale czlowiek jak siedzi w domu sam z dzieckiem to mu odwala. [emoji1] Dobrze ze tu jakis kontakt jest bo zawsze pogadac o dzieciach mozna,zapytać jak bym tak miala do znajomych ciagle o dziecku to by mnie mieli dosc. Zwlaszcza że czesc znajomych nie ma dzieci albo nie moze miec. Fajnie tak zobaczyc tez inne mamusie z dzieciaczkami. Kulka fajne te filmiki [emoji6]

wysłane z Tapatalka
A ja właśnie chętnie bym przyjmowala czesciej tesciow czy kogos bo widze ze maz w wtedy cos robi w domu-zwlaszcza jak tesciowie maja przyjsc [emoji1] . Do nas wlasnie przychodzi rodzina i przynajmniej nie sprzatam sama.

Kurde ja bym skisla prędzej niż teściowa zaprosiła.

Kurde paper ja bym się tak darla gdyby mój to zrobił ze hej. Ja jestem choleryczka i hetera. W ciazy parę razy w niego czymś rzuciłam. Raz lampą a raz świecznikiem. Zepsuły się.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry