reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Moja też ma takie dni że śpi a czasem że tylko drzemie krótko i tyle.
Na spacer jak idziemy to jest krzyk jak ja wkładam do wózka, więc odrazu smok i śpi.
W aucie uwielbia spać, budzi się jak się gdzieś zatrzymamy, trzeba jechać i koniec;)

A my jesteśmy u teściowej. Mąż wymyślił że pojedziemy odpocząć bo oni zajmą się dziećmi. Wszystko byłoby ok gdyby nie to że zajechalismy a tu teściowa chora , smarka, kaszle itd! ciśnienie mi skoczyło, bo leczę 3 tyg dzieci no ale mój mąż nic złego w tym nie widzial. Mam nadzieję że nie pozarazaja się na nowo:/

Witam Cię Kayah:)

reklama
Hej hej ja się wyspalam :) spaliśmy dzisiaj w salonie żeby obejrzeć film na dużym tv ale po 3 minutach odplynelismy xD rano mąż wziął małego a ja jeszcze dospalal 2.5 h :D

Ignacy robi bąbelki ze śliny często też :)

Udało mi się nagrać jak się śmieje hehe
Ej wiecie co mój syn mimo obcietych pazurów się drapie po twarzy. Nie wiem.co z tym robić.

Papercut kocham Twoje snapy! Znowu się uśmiałam :D more more more!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kayah ;)

Ja pakuje przytomnego do wózka lub fotelika, tylko pilnuję by zjadł przed wyjściem bo jak jest głodny to krzyczy od razu :p
Mamakulka - z Ignasiem film oglądaliście? Moj jest kompletnie nietolerancyjny dla telewizora wieczorem, drze sie i muszę się z nim eksmitować do cichej i ciemnej sypialni :| co do pazurków mój też potrafi się zadrapać pomimo że obcięte, jeszcze niedrapki pasują to zakładam.

Mój mały chyba się zaczyna regulować na noc, spał dziś 21:30-1:30 (byłam w szoku) a potem 4:30 pobudka i dalej już tylko drzemki po prostu 15min z długimi przerwami na marudzenie. Ale wyspałam się jak nigdy przez ten ostatni miesiąc :D bo w dzień to standardowo drzemka 12-14 a potem wrzask do 16, drzemka do 17 i krzyk z chwilami spokoju do 21. Ważne że jest poprawa :D
Lecę prasować póki zasnął ;)
Miłej niedzieli dziewczyny :)

mamakulka dzieki :D

a mnie szlag zaraz trafi, praktycznie w nocy nie spalam, moj tez twierdzi, ze sie nie wyspal, na chwile z oka spuscilam poszedl spac to zabralam mala na ponad 2h na dwor zeby odespal wrocilam przewinac bo sie usrala po pachy nakarmilam ide zadowolona liczac, ze mnie zmieni i sie wykapie chociaz czy cos a ten slyszac krzyk malej mruknal ojezu i sie na drugi bok przewrocil zaraz go pobije przysiegam nawet nie chce mi sie nerwow tracic na dobudzanie go

Mój brat ostatnio o mnie stwierdził że jestem za stara na snapchata, za młoda żeby umierać... także tego ;) nawet nie wiem po co to jest.
My też miałyśmy ciężką noc, mała teraz odsypia a ja robie obiad. Jeszcze mąż chciał teściów zaprosić ale wybiłam mu to z glowy. Czy tylko ja mam taką awersje do odwiedzin teściów ? Tylko przyjadą a ja już myślę kiedy wyjdą. Innych gości lubie, to nie to że nie jestem gościnna.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja wlasnie za stara. Ale czlowiek jak siedzi w domu sam z dzieckiem to mu odwala. [emoji1] Dobrze ze tu jakis kontakt jest bo zawsze pogadac o dzieciach mozna,zapytać jak bym tak miala do znajomych ciagle o dziecku to by mnie mieli dosc. Zwlaszcza że czesc znajomych nie ma dzieci albo nie moze miec. Fajnie tak zobaczyc tez inne mamusie z dzieciaczkami. Kulka fajne te filmiki [emoji6]

wysłane z Tapatalka
A ja właśnie chętnie bym przyjmowala czesciej tesciow czy kogos bo widze ze maz w wtedy cos robi w domu-zwlaszcza jak tesciowie maja przyjsc [emoji1] . Do nas wlasnie przychodzi rodzina i przynajmniej nie sprzatam sama.

Kurde ja bym skisla prędzej niż teściowa zaprosiła.

Kurde paper ja bym się tak darla gdyby mój to zrobił ze hej. Ja jestem choleryczka i hetera. W ciazy parę razy w niego czymś rzuciłam. Raz lampą a raz świecznikiem. Zepsuły się.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry