reklama
Gosiek1105
Fanka BB :)
Ale widzd niektore dzieciaczki pieknie spia. Mamakulka, Ty to masz chyba najlepszy egzemplarz Spi, je, nie placze jak ma sobie polezec. Moja raczej nie za bardzo chce sama lezec, nawet jak przy niej siedze i zabawiam. Ma moze 1 czy 2 takie momenty w ciagu dnia,ze klade ja i nie placze. Chociaz coraz bardziej lubi lezaczek jak ma odpalona "trzesidupke" jak to moj synek okresla, czyli wibracje. Glowke juz coraz ladniej trzyma, lubi spac na brzuchu i nez problemu glowke obraca z jednej na druga strone. I wlasnie odkladnie na brzuchu jest u mas sposobem zeby dluzej pospala bo tak jak ponosze, odkladam, niby spi a za 5 minut soe budzi. A jak na brzuszku spi to jest spokojna. Ale to tylko w dzien tak robimy, w nocy wiadomo tak jej nie zostawie.
My szczepinie mamy w nastepnym tygodniu i chyba zdecyduje sie na 6w1... Chociaz sama juz noe wiem, poczytam jeszcze i zdecyduje.
Pisalyscie o kupach. U nas dlugi czas bylo tak, ze praktycznoe kazda zmiana pieluchy to byla z kupa i kilka razy wychodzila na plecach. Teraz jakby mniej "kupna" sie zrobila, ale to nie ma reguly.
Kurcze nie mam czasu zeby wejsc na poczte i wrzucic jakas fotke i Was poogladac. Ja rocznik 85, wiec raczej do starszyzny sie zaliczam, Wy takie mlodziutkie ale mloda duchem jestem
Milego dnia Kobitki
My szczepinie mamy w nastepnym tygodniu i chyba zdecyduje sie na 6w1... Chociaz sama juz noe wiem, poczytam jeszcze i zdecyduje.
Pisalyscie o kupach. U nas dlugi czas bylo tak, ze praktycznoe kazda zmiana pieluchy to byla z kupa i kilka razy wychodzila na plecach. Teraz jakby mniej "kupna" sie zrobila, ale to nie ma reguly.
Kurcze nie mam czasu zeby wejsc na poczte i wrzucic jakas fotke i Was poogladac. Ja rocznik 85, wiec raczej do starszyzny sie zaliczam, Wy takie mlodziutkie ale mloda duchem jestem
Milego dnia Kobitki
N
nati_de
Gość
@Mamakulka kocham Slipknota! ale Antkowi blizej do Mansona, pol ciazy namietnie go sluchalam bo jakis tydzien przed poczeciem Antka bylam na koncercie tak pialam z zachwytu ze az maz sie dziwnie czul ze do innego faceta tak
beata0526
W czwartek będzie dwa tyg jak moja ma katar, całe szczęście że mam ta fride do odkurzacza bo byłaby tragedia, kropie jej nosek i myślę że już pora żeby ten katar minął:/
Dzisiaj fajna nocka była tylko dwie pobudki, cyc, pampers i dalej lulu tak chce ciągle
A u nas ostatnio sprawdza się okap mała fajnie przy nim śpi albo suszarka na YouTube.
Mika wysłałam zaproszenie która ma życzenie to poproszę dane na fb
Dzisiaj fajna nocka była tylko dwie pobudki, cyc, pampers i dalej lulu tak chce ciągle
A u nas ostatnio sprawdza się okap mała fajnie przy nim śpi albo suszarka na YouTube.
Mika wysłałam zaproszenie która ma życzenie to poproszę dane na fb
niunia102
Kurcze wcoraj mi forum nie chodzilo:-( ale mialam do nadrobienia
Ksenia ale tesciowa ma fantazje piszac z konta syna ja bym nie wpadla na taki pomysl masakra i szczerze współczuję
Ja wczoraj mialam mala sprzeczke z mezem i powiedzial ze jak jestem zmeczona to mam powiedziec to wezmie malego na spacer wiec mu powiedzialam ze jestem zmeczona a on sobie na fotelu siedzial i nic maskra a ja padlam na kanapie na pol godziny bo na tyle mi maly pozwolił
Milego dnia
Ksenia ale tesciowa ma fantazje piszac z konta syna ja bym nie wpadla na taki pomysl masakra i szczerze współczuję
Ja wczoraj mialam mala sprzeczke z mezem i powiedzial ze jak jestem zmeczona to mam powiedziec to wezmie malego na spacer wiec mu powiedzialam ze jestem zmeczona a on sobie na fotelu siedzial i nic maskra a ja padlam na kanapie na pol godziny bo na tyle mi maly pozwolił
Milego dnia
papercut
w ogole ma fantazje, z ta zmiana dna tez troche teoria jak u ludzi co nosza czapki z folii aluminiowej zeby ufo ich mysli nie czytalo
niunia to wspolczuje jak zapowiedzial a potem klops... moj akurat mnie duzo odciaza, karmie mala, przewijam i nawet krzyczaca w wozku zabiera bo na spacerze zasypia albo zabiera do swojej mamy na chwile zebym w razie jak bedzie plakac nawet tego nie slyszala bo to zaden relaks jak dziecko sie drze za sciana
dziewczyny macie snapa?
niunia to wspolczuje jak zapowiedzial a potem klops... moj akurat mnie duzo odciaza, karmie mala, przewijam i nawet krzyczaca w wozku zabiera bo na spacerze zasypia albo zabiera do swojej mamy na chwile zebym w razie jak bedzie plakac nawet tego nie slyszala bo to zaden relaks jak dziecko sie drze za sciana
dziewczyny macie snapa?
Mamakulka
Nooo Corey Taylor tez dobra dupa
Mam snapa zaraz podam bo nie pamiętam.
Paper ni dokładnie, chyba jej kupie folie
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Snap japkaa1
Mam snapa zaraz podam bo nie pamiętam.
Paper ni dokładnie, chyba jej kupie folie
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Snap japkaa1
Ostatnia edycja:
sierpniowka
Oh testowalismy wszystko i nic. Jak pisałam jadł [emoji1] teraz śpi, przespalam się 2 godziny. Ja nie wiem czy mu coś było czy co bo wył normalnie jakby mu ktoś krzywdę robił. Po 2 ciężkich nocach i takim dniu mam nadzieję, że dziś będzie dobrze. Wczoraj gdyby nie mój "okropny" mąż strzelilabym sobie chyba w leb. zuzadiabel na snapie [emoji111]
[emoji173]
[emoji173]
reklama