reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Masakra co chwile daje cyca bo na chwilę mam spokój chociaż. Czy któras miała kiedyś truciznę w zebie dłużej niż powinna?

[emoji173]

reklama
No już przeczytałam o tym implancie, mój gin nic mi o tym nie wspominał polecał wielokrotnie spirale, mówił że to fajna sprawa 1200zł ale na 5 lat spokój no i kusi mnie trochę bo ja już dzieci nie chce mieć.

Ja mam truciznę tydzien, jutro jadę kończyć zeba :)

Ja mam już ponad miesiąc mimo, że nie powinnam tyle i dziś zaczął mnie boleć [emoji31] może wyciągnąć to jakoś nie wiem..

[emoji173]

Ja idę 3.10 do lekarza i chce spirale zainstalować ;)

Ja nie pozwalam zasypiać przy piersi bo chce mieć za jakiś czas życie. Nie wiem jak Wam doradzić bo ja nic szczególnego nie robie. On po prostu jest fajny :) kąpiel max 19 , pierś, sen. Do 20 jestem juz wolna :) dziś 19.03 dokładnie , teraz powinnam juz sama spać ale coś nie umiem.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem że jak się truje ząb i okropnie boli przez jakiś tam czas to się wyciąga truciznę z zęba bo sama tak kiedyś robiłam jak mi kazano ale nie wiem co robić jak boli po takim czasie.
A jak przez ten czas Cię nie bolał?

Ja idę 3.10 do lekarza i chce spirale zainstalować ;)

Ja nie pozwalam zasypiać przy piersi bo chce mieć za jakiś czas życie. Nie wiem jak Wam doradzić bo ja nic szczególnego nie robie. On po prostu jest fajny :) kąpiel max 19 , pierś, sen. Do 20 jestem juz wolna :) dziś 19.03 dokładnie , teraz powinnam juz sama spać ale coś nie umiem.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
A masz okres czy nie ? Bo ponoć najlepiej zakładać właśnie w pierwszych dniach okresu, ale skoro można zakładać karmiac piersią a wiadomo że z @ to różnie bywa, więc to chyba jakaś bujda

Wiem że jak się truje ząb i okropnie boli przez jakiś tam czas to się wyciąga truciznę z zęba bo sama tak kiedyś robiłam jak mi kazano ale nie wiem co robić jak boli po takim czasie.
A jak przez ten czas Cię nie bolał?
Nie bolał właśnie wcześniej, dziś coś zaczął. Bo jak kiepski dzień to po całości.

[emoji173]

ja się decyduję na tą wkładkę levosert, na 3 lata. Mi kazała przyjść dopiero jak będę miała 3eci okres. Jak będę po drugim zrobić cytologię.

Mi dzisiaj dziecko też wariuje. Nie wiadomo o co jej chodzi. Ciągle ryczy. Je w ratach bo później ryk nawet przy jedzeniu. W końcu na brzuchu położyłam i cicho póki co. Zobacze na jak długo. Mleko od 21 je i nie dojadła jeszcze.

happymama dawno sie nie odzywała, ciekawa jestem jak ona sobie radzi z piątką dzieci
emoji3.png
. Ja sobie tego nawet nie umiem wyobrazic okiełznać taka gromadkę

ja tak dzisiaj jednym okiem zajrzałam na forum Wielodzietni i Happymama tam się udziela :)

juz przechodzicie na wieksze pieluchy? moja dalej newborny i to tak zapinane, ze sie te naklejki dotykaja prawie

my dwójeczki używamy i są w sam raz ;) trójki są od 4kg muszę kupić na próbę o ile są większe ;)

Jutro idziemy na szczepienie i muszę koniecznie zgłosić to drganie nóżek bo dziś to już się wystraszyłam tak mu nóżka drgała aż całym ciałkiem jak jakaś padaczka to wyglądało :( masakra ...
do tego coś mi ulewa cholerka ... nie daję mu więcej niż ma jeść a coś wypluwa to mleczko więcej niż zwykle,
hmm..

reklama
Ja ostatnio jak kupowałam pampersy to zastanawiałam sie nad 3, ale 2 jeszcze dobre i za ta sama cenę jest ich więcej w paczce, a ponieważ co chwile sie przewija maleństwo to ekonomia zwyciężyła [emoji6].
Moja mnie dzisiaj zadziwiła z usypianiem- nakarmiłam, zawinęłam w kokonik, włożyłam do łóżeczka, dałam smoczka, włączyłam na tablecie dźwięk odkurzacza i wyszłam. Myślałam ze bede wracać co chwile albo ze bez bujania sie nie uda. A tu patrzę na kamerce ze przez ok pol godziny przyglądała sie czerwonej lampeczce w kamerce, to sie uśmiechała , to przymykała oczy, otwierała, smoczka wyrzuciła i juz miałam jej iść dać, ale nie płakała wiec zostawiłam w spokoju i sobie spokojnie zasnęła [emoji3] no po prostu cudna.
Wczoraj trzymała ze dwie minuty albo dłużej główkę wysoko leżąc na brzuszku. Wcześniej jak ja dawałam to zaraz był ryk i jakoś to jej nie szło a tu pstryk i z dnia na dzień widzę takie zmiany [emoji3]

Do góry