sierpniowka
Fanka BB :)
Masakra co chwile daje cyca bo na chwilę mam spokój chociaż. Czy któras miała kiedyś truciznę w zebie dłużej niż powinna?
[emoji173]
[emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A masz okres czy nie ? Bo ponoć najlepiej zakładać właśnie w pierwszych dniach okresu, ale skoro można zakładać karmiac piersią a wiadomo że z @ to różnie bywa, więc to chyba jakaś bujdaJa idę 3.10 do lekarza i chce spirale zainstalować
Ja nie pozwalam zasypiać przy piersi bo chce mieć za jakiś czas życie. Nie wiem jak Wam doradzić bo ja nic szczególnego nie robie. On po prostu jest fajny kąpiel max 19 , pierś, sen. Do 20 jestem juz wolna dziś 19.03 dokładnie , teraz powinnam juz sama spać ale coś nie umiem.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bolał właśnie wcześniej, dziś coś zaczął. Bo jak kiepski dzień to po całości.Wiem że jak się truje ząb i okropnie boli przez jakiś tam czas to się wyciąga truciznę z zęba bo sama tak kiedyś robiłam jak mi kazano ale nie wiem co robić jak boli po takim czasie.
A jak przez ten czas Cię nie bolał?
happymama dawno sie nie odzywała, ciekawa jestem jak ona sobie radzi z piątką dzieci. Ja sobie tego nawet nie umiem wyobrazic okiełznać taka gromadkę
juz przechodzicie na wieksze pieluchy? moja dalej newborny i to tak zapinane, ze sie te naklejki dotykaja prawie