reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ale widzd niektore dzieciaczki pieknie spia. Mamakulka, Ty to masz chyba najlepszy egzemplarz:) Spi, je, nie placze jak ma sobie polezec. Moja raczej nie za bardzo chce sama lezec, nawet jak przy niej siedze i zabawiam. Ma moze 1 czy 2 takie momenty w ciagu dnia,ze klade ja i nie placze. Chociaz coraz bardziej lubi lezaczek jak ma odpalona "trzesidupke" jak to moj synek okresla, czyli wibracje. Glowke juz coraz ladniej trzyma, lubi spac na brzuchu i nez problemu glowke obraca z jednej na druga strone. I wlasnie odkladnie na brzuchu jest u mas sposobem zeby dluzej pospala bo tak jak ponosze, odkladam, niby spi a za 5 minut soe budzi. A jak na brzuszku spi to jest spokojna. Ale to tylko w dzien tak robimy, w nocy wiadomo tak jej nie zostawie.
My szczepinie mamy w nastepnym tygodniu i chyba zdecyduje sie na 6w1... Chociaz sama juz noe wiem, poczytam jeszcze i zdecyduje.
Pisalyscie o kupach. U nas dlugi czas bylo tak, ze praktycznoe kazda zmiana pieluchy to byla z kupa;) i kilka razy wychodzila na plecach. Teraz jakby mniej "kupna" sie zrobila, ale to nie ma reguly.
Kurcze nie mam czasu zeby wejsc na poczte i wrzucic jakas fotke i Was poogladac. Ja rocznik 85, wiec raczej do starszyzny sie zaliczam, Wy takie mlodziutkie:) ale mloda duchem jestem:)
Milego dnia Kobitki:)

@Mamakulka kocham Slipknota! ale Antkowi blizej do Mansona, pol ciazy namietnie go sluchalam bo jakis tydzien przed poczeciem Antka bylam na koncercie :D tak pialam z zachwytu ze az maz sie dziwnie czul ze do innego faceta tak :D

W czwartek będzie dwa tyg jak moja ma katar, całe szczęście że mam ta fride do odkurzacza bo byłaby tragedia, kropie jej nosek i myślę że już pora żeby ten katar minął:/
Dzisiaj fajna nocka była tylko dwie pobudki, cyc, pampers i dalej lulu :) tak chce ciągle

A u nas ostatnio sprawdza się okap mała fajnie przy nim śpi albo suszarka na YouTube.

Mika wysłałam zaproszenie:) która ma życzenie to poproszę dane na fb :)

Kurcze wcoraj mi forum nie chodzilo:-( ale mialam do nadrobienia

Ksenia ale tesciowa ma fantazje piszac z konta syna ja bym nie wpadla na taki pomysl masakra i szczerze współczuję

Ja wczoraj mialam mala sprzeczke z mezem i powiedzial ze jak jestem zmeczona to mam powiedziec to wezmie malego na spacer wiec mu powiedzialam ze jestem zmeczona a on sobie na fotelu siedzial i nic maskra a ja padlam na kanapie na pol godziny bo na tyle mi maly pozwolił

Milego dnia

w ogole ma fantazje, z ta zmiana dna tez :D troche teoria jak u ludzi co nosza czapki z folii aluminiowej zeby ufo ich mysli nie czytalo

niunia to wspolczuje jak zapowiedzial a potem klops... moj akurat mnie duzo odciaza, karmie mala, przewijam i nawet krzyczaca w wozku zabiera bo na spacerze zasypia albo zabiera do swojej mamy na chwile zebym w razie jak bedzie plakac nawet tego nie slyszala bo to zaden relaks jak dziecko sie drze za sciana

dziewczyny macie snapa?

Oh testowalismy wszystko i nic. Jak pisałam jadł [emoji1] teraz śpi, przespalam się 2 godziny. Ja nie wiem czy mu coś było czy co bo wył normalnie jakby mu ktoś krzywdę robił. Po 2 ciężkich nocach i takim dniu mam nadzieję, że dziś będzie dobrze. Wczoraj gdyby nie mój "okropny" mąż strzelilabym sobie chyba w leb. zuzadiabel na snapie [emoji111]

[emoji173]

reklama
Do góry