reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
A ja kupiłam ten aspirator do odkurzacza:)
Polecam! Idealnie czyści nosek :)
Szkoda tylko że w nocy nie podłącze bo mój odkurzacz głośno chodzi dopiero by sąsiedzi na mnie psioczyli ;)

Ja juz przy starszym używałam tego aspiratora i polecam z czystym sumieniem. Frida nigdy nie wyciaglam tyle co z tego.

Czy wasze dzieci też mają wiecznie jakieś paprochy,spiochy w oczkach

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Igi śliczny:-)
Filip ma sliczne doleczmi:-) i super wloski
Dor sliczne malenstwo
A ja sie dzis zagapilam poszlam do sklelpu malybzaczyna plakac ja mysle ze pielucha ale zerkam na zegarek a on juz glodny i biegiem z syrena do domu :-) ot taka ze mnie mamcia ;-)

A ja boję się napić herbaty bo odkąd nie pije to 3 dni mały nie ma kolki. Wiem, że to nie ma znaczenia ale i tak..myśl , że znów miałby być kolka mnie przeraża. Za to jakiś diabeł go w dzień opetal, drugi dzień nie śpi tylko wyje [emoji1] przy cycu jest spokój tylko

[emoji173]

dziewczyny dzis mojemu synkowi odpadl pępek (po 13 dniach) i on tak dziwnie wygląda :p środek ok ale ta otoczka taka gruba, niby była położna i widziała ale mi się wydaje jakiś dziwny :p to normalne że ta skóra dookoła taka wypukła mocno?

reklama
Niunia dzięki :-* Mamuśka co nie boi się wyzwań i nie zerka co chwile na zegarek :p
A czym mam sie przejmowac jak by bylo naprawde zle to bym usiadla gdzies na lawce i nakarmila:-) a jak bym co chwile zerkala na zegarek to bym nigdzie z domy nie wychodzila i byla bym nerwowa a tak to na luzie trzeba do wszystkiego podchodzic:-)

Do góry