reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Paulinka moze cos pomoze cewnik. Ja teraz w koncu moge chodzic a nie musze lezec pod ktg wiec czekam az bedzie mozna podlaczyc zzo. Najgorzej ze bole krzyzowe sa.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jejku co ja bym dala zeby maly pospal w nocy te 4godz. Od zasniecia jest ok 3 jak sie budzi a potem to juz co godz,dwie. Chodze jak zombi.

Piwko tez mi sie marzy. Wogole wczoraj miałam jakiś kryzys,mały jadl i jadl i wiecznie był głodny,w cycach pusto,w ruch poszla butla i w koncu się uspokoił. Bylam zla i uznałam ze to karmienie jest bez sensu skoro i tak daje mm. Jakos cienko z ta moja laktacja.

Wczoraj wazylam malego wyszlo 6kg,ale klusek

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

to moja 3980 i dla mnie ciezka jest ze koniec swiata :D

byla u nas fizjoterapeutka mala oprocz odginania sie do tylu ma ciagle naprezone proste nogi, nie myslalam, ze to cos zlego okazalo sie, ze trzeba z nia cwiczyc bo inaczej problem z siadaniem, raczkowaniem naeet stopy do buzi nie bedzie umiala wlozyc :( musze ja podnosic na boku albo brzuchem do dolu i tylko odbijac na ramieniu nie nosic tak bo wtedy te nogi naprezone, mam nosic jak do karmienia tylko nogi jej doginac, albo pionowo przodem do swiata i tak samo nogi dogiete, malej sie nie podoba bo ma utrwalone te nogi proste wiec drze sie strasznie, podobno pare dni i sie przyzwyczai dobrze, ze z taka mala zaczynamy dzialac bo im pozniej tym ciezej zle nawyki zmienic.. ehh tak cos czulam, ze cos nie halo no jednak intuicja nie zawodzi mam juz 100% pewnosc

aha i jak nie ma asymetrii to mozna w bujaczku, ja mam nawet zalecone bo wymusza pozycje embrionalna ze zgietymi nozkami

Ja bujam od chyba 2 tygodni.

Paper no to mama jesteś na sto pro! Wyczulas pięknie. Teraz trzeba ćwiczyć i będzie spoko. Igi znowu ciągle wierzga tymi kopytami. Ile razy mnie w cycka kopnął to nie zlicze. Boli jak... koszmar.

Nie wiem ile waży bo nie miała wagi. W czwartek Wam powiem :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

To i ja pokaże Fifcia. Tu mam szybciej niż na maila :p

Załączniki

• IMG_20160919_185528.jpg
    IMG_20160919_185528.jpg
    66,3 KB · Wyświetleń: 102
reklama
Do góry