reklama
to masz odpowiedz od czego te guzki- pewnie antybiotyk dostanie i bedzie po spr\wieMam taka nadzieje ze to zwykla infekcja zwlaszcza że odkąd poszedł do przedszkola jest caly czas przeziebiony biedny
Anpio
Fanka BB :)
Kassia, aneta_ck super robotę wykonałyście tymi kciukami
Okasia, mam dobre wieści.
Dzidzia jest jedna, ma 5 mm, i serducho " jak dzwon" jak to powiedział lekarz.
Dla mnie o wyglądało jak kijanka z odblaskiem w środku
Z usg wychodzi ze ciąża jest o tydzień młodsza niż z om, ale to w moim przypadku nie dziwi, tak samo było z pierwszym.
Nie miałam pojęcia ze 10 dni zrobi aż taka różnice.
Okasia, mam dobre wieści.
Dzidzia jest jedna, ma 5 mm, i serducho " jak dzwon" jak to powiedział lekarz.
Dla mnie o wyglądało jak kijanka z odblaskiem w środku
Z usg wychodzi ze ciąża jest o tydzień młodsza niż z om, ale to w moim przypadku nie dziwi, tak samo było z pierwszym.
Nie miałam pojęcia ze 10 dni zrobi aż taka różnice.
aneta1922
Zaciekawiona BB
Hej są już jakieś przyszłe sierpniowe mamy?[/QUOTE
Hej ja mam potwierdzoną ciążę na sierpnia porod
Anpio
Kamień z serca, tez odsapniesz już niedługo, kiedy wizyta ?Anpio, gratulacje Pewnie ulga niesamowita
okasia
Anpio we wtorek. Ale nie jestem zniecierpliwiona, odwlekłam to na 10. dzień specjalnie żeby było już na 100% wiadomo.
A dziś drogie Panie po 3 tygodniach mdłości nie do wytrzymania, zaczęły się wymioty. Szczerze mówiąc męczą organizm bardziej niż mdłości ale z drugiej strony ulga jest niesamowita.
A dziś drogie Panie po 3 tygodniach mdłości nie do wytrzymania, zaczęły się wymioty. Szczerze mówiąc męczą organizm bardziej niż mdłości ale z drugiej strony ulga jest niesamowita.
Jolcia_
Witajcie
Anipo gratuluję serduszka <3
Witam nowe mamusie
Ja z siebie jestem dumna wypilam glukoze i jej nie zwróciłam jutro wyniki badania, proszę trzymajcie kciuki abym nie musiała głodować do lipca
Dziś czuję się dobrze tylko delikatnie mdłości jak pięknie jest się tak czuć miałam wielką ochotę na kfc i Mąż mnie dziś zabrał na kolację, niezdrowe to jedzenie ale po nim jeszcze lepiej się poczułam
Anipo gratuluję serduszka <3
Witam nowe mamusie
Ja z siebie jestem dumna wypilam glukoze i jej nie zwróciłam jutro wyniki badania, proszę trzymajcie kciuki abym nie musiała głodować do lipca
Dziś czuję się dobrze tylko delikatnie mdłości jak pięknie jest się tak czuć miałam wielką ochotę na kfc i Mąż mnie dziś zabrał na kolację, niezdrowe to jedzenie ale po nim jeszcze lepiej się poczułam
reklama