reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Agata dzięki :-* założę się że mój syn pobija Wasze dzieci na głowę ze schizami :p nawet mój mąż twierdzi że to najbardziej wkurzający człowiek na świecie... :p czyli pobił już mnie w tej dziedzinie hehe. Serio mój syn jest nie do podrobienia. Nerwus jak cholera, który nie może sobie spokojnie poleżeć bo już sapie i wrzeszczy. Wygląda jakby nas wyzywal i potem coraz głośniej. A jedzenie to masakra :p

reklama
Magdalena bardzo wam współczuje tego ciężkiego czasu. Ja rozumiem co to znaczy szpital, bo spędziliśmy 60dni w szpitalu. Miałam jednak to szczęście ze mogłam wrócić na noc do domu i wziac tą relaksująca kąpiel. Trzymajcie sie i pomysl ze to sie kiedyś skończy

A u mnie jak nie urok to... Dopiero mi znika opryszczka i zaczyna mnie bolec gardło :-/ juz ponad 2 tygodnie nie mogę całować małego :-( chyba osłabiony i zmęczony organizm reaguje i łapie infekcje.

Ale śliczne mamy te nasze maluszki Tez wam wyślę co wyrosło z mojego 1200 gram.

Moja malutka męczy się z tym katarem spać nie może drzemie na rękach a jak odłożę ja to budzi sie, aż się boję dzisiejszej nocy jak będzie taka jak poprzednia to nie wiem jak to będzie:/

a moja dalej sie drze jak opetana bez wyraznego powodu, kolo 9 chwile spala i kolo 14 z godzine ale i tak co 3 min trzeba bylo do niej podchodzic zeby sie nie wybudzila calkiem, tak to rece, cycek, skakanie na pilce i tak w kolko nawet podczas jedzenia krzyczy, myslalam, ze ja uspilam, wlazlam do wanny juz slysze, ze placze narazie tata sie nia zajmuje ale sluchac tego nie mozna takze tyle z relaksu lece z odsiecza. niech ktos mnie zabije

A mój synek od 19 słodko śpi ;)

Wredna jestem co? Pewnie mnie pokara tfu tfu ale mam grzeczne dziecko które teraz obudzi się o północy i znowu usnie jak się największym i będzie mieć sucho.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry