reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

nie wiem ide do luxmedu na dyzur z mala bo moze faktycznie cos jej jest dodatkowo 3 dzien placze non stop nawet jedzac czy spiac ja mam juz dosyc moze cos z brzuszkiem ma, no nie wybaczylabym sobie jakbym jej css do ucha calymi dniami robila a by sie okazalo, ze placze bo cos jej dolega powazniejszego

reklama
Ja juz pytałam chyba wszystkich o to stekanie - w szpitalu w przychodni i położną środowiskową i wszyscy zgodnie mówią ze to normalne i przejdzie samo. Mój potrafi tak stekac większość nocy. W dzień nie albo nie zauważam bo jest głośniej. Mnie to stekanie spac nie daje i budzi non stop.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja Malwina tez steka glosno, glownie jak spi i pozniej sie przeciaga i zaczyna takie stekanie. W nocy tez sie przez to budze.
U nas dzisiaj noc w plecy. Mloda obudzila sie o 23:30 i poznoej noe dala soe odlozyc. Sen maksymalnoe 15 minut i krzyk. Zasnela o 3:45. Wygladala na wyspana chociaz w dzien duzo nie spala. Nie wiem co jej bylo, ale oby sie juz nie powtorzylo.
Magdalena - przesylam pozytywne fluidy, obyscie szybko wrocili zdrowi do domku. Trzymam za Was kciuki.
No a Szumis chyba na razid sie u nas nie sprawdza, ale jest sliczny;)

Nie no nie przesadzajmy z tym stekaniem to czasem jest tak ze dziecko scierpnie i trzeba je przekręcić na inny boczek bo samo przecież nie wstanie nie?
Na mojego to działa. Zresztą teraz są te skoki. Ja bym się nie doszukiwala.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane ja tam nie słyszę stękania:-) u mas najwiekszy problem jest z ulewaniem czasami ladnie po jedzeniu beknie i wtedy jest wszystko ok a czasami nie beka i wszystko wypluwa:-( juz nie wiem co z tym robic jak mu sie uleje to potem szybciej jest glodny macie jakis pomysl jak temu zaradzic?

Sliczne te sierpniowe dzieciaczki:-)

Edit: podrzycilam zdjecia Kuby na meila:-)

Ostatnia edycja:
Ja podzielam zdanie mamykulki. Paper skoro mała tak długo płacze faktycznie lepiej iść. Mój mały spał dobrze w nocy ale wieczorem kolki potworne. Już 4 dzień wieczorem go męczą, bardzo mnie to martwi i jak patrzę jak się męczy to aż mi łzy ciekna :(

[emoji173]

reklama
Do góry