reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

magda trzymaj sie kochana, wszystkie trzymamy za was kciuki ;* mnie momentami to wszystko przerasta a siedze na tylku we wlasnym domu i dziecko zdrowe jak ryba, na prawde cie podziwiam

mika moze inny smoczek kup kazde dziecko swoj gust ma

reklama
Dzięki za miłe słowa dziewczyny :-* każda pozytywna energia i kciuki się przydadzą. Mnie przeraża noc w szpitalu z synem. Wiem głupie, ale on jest nerwus i od razu wrzeszczy gdy od razu mleka nie ma itp. A tu cisza cały oddział śpi, ściany cienkie itp. Wiem że dzieci płaczą itp ale mnie to gdzieś tam paraliżuje :p

Magdalena podziwiam was jestescie tacy dzielni bedzie dobrze a w razie co ostatnio zapisalam sie zeby byc dawcą szpiku :-) trzymam kciuki zeby jednak przeszczep nie byl konieczny

Mika moze poprostu inny smoczek spróbuj:-)

Fajnie z Twojej strony że chcesz pomóc innym. :-) Też kiedyś chciałam, ale nie spełniałam tam jakiegoś warunku. :-/ teraz trafiłam na akcje żeby dzieciom chorym na raka wysyłać kartki. Muszę dokładnie doczytać i wyślę taką kartkę... Może komuś zrobię przyjemność a może nawet się odezwie on czy też ona :-)

Też mam nadzieję że przeszczep nie będzie konieczny ale coraz bardziej czuję że to ta choroba :-/ w pierwszej kolejności nasz szpik pójdzie pod lupę... Dzielna to ja się kurde nie czuję :-/ sama nie wiem jak daje rade, pewnie dzięki mężowi.

magda, jestem tu nowa ale też szczerze Ci współczuję, myśl pozytywnie - będzie dobrze.
Dziewczyny, mało się tu dziś udzielam ale czytam Was i zapisuję w głowie wszystkie cenne rady :)

ma chlopak gust :D ciesz sie majatku na smoki nie wydasz

znalazlam pilke do skakania w domu, opieka nad dzieckiem najlepszym fitnessem ;p dla mnie kosmos jak mozna zasnac bedac przewieszonym komus przez ramie i tak podskakujac :D

Ale dużo cennych rad podalyscie! Zaraz wchodzę na e-mail ogladac fotki;) my mamy kryzys mąka spi do 15 z przerwami a potem mały diabełek krzyczy i nie wiem o co jej chodzi;-/ kołek nie ma, najedzona.. Najgorzej miedzy 18 a 19, trzy razy juz biegliśmy do domu bo tak krzyczała na ulicy:-/ nie wiem jak zorganizować dzien zeby iść z nia na spokojny wieczorny spacer, tak ja karmie co 3h a o 18 jadlaby co godzinę:-( ma prawie juz 5 kg i przybiera ponad normę, próbowałam jej wodę dać na gloda to sie kwasila i pluła. Pozatym byłam u pediatry i zdiagnozowała atopowe zapalenie skory, mała ma sucha skore i wysypkę na brzuszku. Wyglada strasznie a nic jej nie pomaga:-(( Magda podziwiam Cie, współczuje Ci i trzymam kciuki żebyście szybko z Filipem wrócili do domu z diagnoza i dobrymi wieściami. Przesyłam dużo energi;) ja w domu z mała a czasami brakuje mi sił i z bezsilności ze nie wiem co z moim dzieckiem na głowę dostaje

reklama
Do góry