reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Ale mamy ładne dzieci
Nina jaka suknia cudna!!
Ja mam na telefonie pierdyliard zdjęć syna. Po prostu robie mu co chwile , musze mamę poprosić żeby mi z nim zrobiła bo same samotne ma[emoji14]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nina jaka suknia cudna!!
Ja mam na telefonie pierdyliard zdjęć syna. Po prostu robie mu co chwile , musze mamę poprosić żeby mi z nim zrobiła bo same samotne ma[emoji14]
sierpniowka
Ja 2 dni temu jak miał mały ten kryzysowy dzień biegalam z wózkiem po wertepach, a on płakał okropnie to ludzie się na mnie gapili jak na jakąś chorą, że nic nie robię.. aniolkowa zaraz poczytam o tej metodzie. To mój robi przynajmniej 5 kup dziennie. Mój malutki to prawda, zaraz obejrzę Wasze [emoji1]
[emoji173]
[emoji173]
A
a_gosc
Gość
Śliczne Wasze dzieciaczki, to ja też poślę moją
Magdalena T.
Jaspis szkoda że my tyle szczęścia z tą małoplytkowoscia nie mamy :-/ konkretnego nic nie wiemy. Póki co biorą pod uwagę ten zespół. Badania robią i ma mieć jeszcze immunologiczne. morfologia w miarę ok. Płytki póki co (10 dni po przetoczeniu) 47 tys. Za to w posiewie moczu bakteria kołowa i nie czeka za drugim posiewem tylko antybiotyk (4 już a Filip na świecie jest niecałe 7 tyg) mogła go źle wytrzeć cholera albo coś. Ale dimery lekko podwyższone i stąd antybiotyk. Crp tym razem dobre. tak więc kolejny cały tydzień z weekendem tutaj :-/ jesteśmy wykończeni Zarówno psychicznie jak i fizycznie. Finansowo też niedługo... Hotel 100 zł za dobę. Parking 10 za dobę. Możliwość spania z synem w szpitalu ok 7 zł za dobę. Wypożyczenie łóżka polowego 8 zł za dobę. Plus jedzenie. Śpimy z małym na zmianę. Do hotelu wracamy o 22 i nie wiemy co robić. Prac ręcznie, jeść, spać, myć się czy odpocząć chwilę psychicznie. A teraz jak 4 razy na dobę antybiotyk dostanie to masakra będzie z jego spaniem.
Ogólnie mój syn nie może mieć urazów. Uważać na infekcje. płytki się toczy jak są krwotoki bo inaczej wytworzy przeciwciała. Ogólnie to leki na infekcje czy żelazo. Chyba że to ten zespół to przeszczep szpiku. Póki co nie ma nic co by ich na coś innego nakierowało.
Co tu dużo mówić... Mamy oboje dość. A biedny Filip to już całkiem ma przerabane :-( tyle u nas jakby co
Ogólnie mój syn nie może mieć urazów. Uważać na infekcje. płytki się toczy jak są krwotoki bo inaczej wytworzy przeciwciała. Ogólnie to leki na infekcje czy żelazo. Chyba że to ten zespół to przeszczep szpiku. Póki co nie ma nic co by ich na coś innego nakierowało.
Co tu dużo mówić... Mamy oboje dość. A biedny Filip to już całkiem ma przerabane :-( tyle u nas jakby co
Mamakulka
Magda z całego serca Ci współczuję. WAM. trzymajcie się .
Aza ale masz damę
Aza ale masz damę
A
a_gosc
Gość
Magda tak jak piszesz na pewno oboje jesteście wykończeni Trzymam kciuki, żeby już szło ku dobremu. Filipek biedny pokłuty, a Tobie nie łatwo patrzeć jak to robią Zdrowia i siły Wam.
reklama
A
a_gosc
Gość
Magda z całego serca Ci współczuję. WAM. trzymajcie się .
Aza ale masz damę
Hehe, no taka jest w zasadzie z charakteru, jak się budzi to się wyciąga jak rasowa kocica i te miny