reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
bardziej dziurki niz dolki wlasnie, ja kiedys strasznie chcialam doleczki miec i rozkminialam czy w ten sposob ich sobie nie wyhodowac ale efekt nie ten wg mnie :D

dobra wlasnie jade do przychodni z tym cieciem bo zaczelo mnie bolec po tej spuchnietej stronie

wiec tak, niesymetrycznie bo z jednej strony jest zawiazane i supelek uwypukla, mozna miec nadzieje, ze sie kiedys wyrowna natomiast wrazenie opuchniecia z jednej strony daje wklesnieta blizna i tutaj to przez powiklanie pooperacyjne i raczej tak zostanie, i tak dobrze wyglada jak na to co sie dzialo [emoji52]

A moj maz tez jest moim idealem :-) i bardzo dobrze zajmuje sie naszymi dziecmi tez zabiera na spacer zebym mogla troszke odpocz
Mnie tatuaże zawsze sie podobaly chciala bym miec ale jakos sie zebrac nie moge kolczyki mniej mnie kreca
Papre ty to masz przechlapane z ta blizna :-(
Magda takie usmiechy sa slodkie mój synek zawsze sie slicznie usmiecha a jak wezmę aparat to juz tak slodko sie nie usmiecha a jak dlugo bedziecie w Warszawie juz cos wiesz ?

Ale znowu miałam do nadrobienia, my dzisiaj z mała zaliczamy pediatrę i jak bedzie wszystko ok jutro szczepienie;-) grzeczna jest i zaczęła sie interesować karuzela i książeczkami dla noworodków ale do nas sie nie uśmiecha a juz 6tyd minęło. Wasze pociechy kiedy zaczęły sie uśmiechać? Któraś z sierpniowek ma to szczescie i dziecko jest podobne do niej a nie do tatusia? Moja czysty M;-) papercut mam tak samo jak Ty, niby z wagi zjechałam a biodra mi sie zwiększyły jakiś efekty uboczny ciazy, wszystkie portki za małe, do połowy uda wyciągam;-/ pozatym zauważyłam ze teraz jak zjem wiecej waga skacze w gore wiec mnie karmienie odchudzalo tylko 1miesiac.. My z M juz mamy pierwszy sex za sobą i było dziwnie;-D ja sie czuje taka wypluta, tak jak sierpniowka pisze z tymi wkładkami w staniku obwisłym brzuchem cellulitem na nogach, jak tu byc pociągającym?! Brawo dla naszych tatusiów, mój tez sie mała zajmuje;-) dobrze trafiliśmy!

reklama
Dzieki za odpowiedzi dziewczyny :*

Peper, u nas taka sama sytuacja. Maz blond wlosy, niebieskie oczy, ja czarne oczy i wlosy a Michasia ma po nim niebieskie oczka. Moi rodzice maja ciemno-brazowe a jego niebieskie, niby niebieskie recesywne a tu prosze ;) przy urodzeniu miala ciemne wlosy ale to pewnie jeszcze kilka razy sie zmieni.
Moj maz tez odbiega od mojego typu hehe wysoki (195cm) szczuply, blondym z niebieskimi oczami. A moj typ to ciemne oczy, niezawysoki i dobrze zbudowany, moze byc wytatuowany :) ahhh rozmarzylam sie[emoji14]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry