reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja byłam wczoraj jeszcze u fryzjera :)

Kama u nas skok rozwojowy był tydzien wczesniej. Objawy: spał w dzien po 5 minut i był wkurwiony, że chce mu się spać. Nie plakal ale był nerwowy.

Nie jest przeciwwskazaniem jak dla mnie a wręcz przeciwnie bo rodzice Ci pomogą przetrwać. Mój synek pierwsza długa podróż ma za soba. 300 km :)

Powiem Wam coś. Właśnie go nakarmilam i przewinelam. Śpi sobie obok. Posiadanie syna to najlepsza rzecz pod słońcem ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez 3tyg po porodzie i odliczam te jeszcze 3do gina i mam nadzieje ze mi tam sie nic nie zmienilo:p
Moja mała cos jedno karmienie w nocy omija od dwoch dni jak zawsze 2,4,6 to teraz 2 i 6 takze moze zacznie mamie dawac sie wyspac choc sie nie nastawiam[emoji14]
Magdalena 3maj sie. Jezu te wyniko tak dlugo i co reszte jak wykluczą to was chyba wypuszcza.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Czy wykluczają to nie wiem, chyba najpierw chcą sprawdzić to co podejrzewają tamci. Choć te ich podejrzenia mnie nie przekonują tym bardziej że nie mieli w ogóle styczności z taką chorobą, a i u mnie z tego co wiem nie wystąpiła w rodzinie. No ale zobaczymy co wyjdzie z badań. Póki co dziś wyniki podstawowych badań, więc zobaczymy co i jak. Mam nadzieję że 3 miesięcy nas tu trzymać nie będą.

Co do seksu to ja bym nawet i chętnie pomyślała tym bardziej teraz gdy bliskość męża jest mi potrzebna bardziej. Tylko nawet nie ma warunków. Chociaż powiem wam że atrakcyjna to też się nie czuję :-/

Oczywiście każdy mówi że teraz mam ważniejsze sprawy niż uroda itp. I owszem tylko matka to też kobieta i człowiek. A takie ogólne rozbicie nerwy brak normalności i czasu też dla siebie i nerwy o dziecko ciąża dwukrotnie bardziej :-/

U mas dzisiaj tez noc fajna. Wczoraj, nauczeni doswiadczeniem, obudzilosmy Malwine o 18 i pomeczylismy;) wykapana, nakarmiona o 20 i spala do 1, pozniej karmienie o 4:30 i spi nadal a ja ide godzinke pokimac i naladowac baterie;)
A jesli chodzi o seks to zazdroszcze tym z Was, ktore maja na niego ochote bo dla mnie to ostatnia rzecz, o ktorej w tej chwili mysle...
Magdalena trzymam kciuki za Was. Dobrze, ze cos robia, ale azkoda ze tyle trzeba na wyniki czekac!
Mliego dnia:)

No dobrze że coś robią bo w końcu chce wiedzieć co dolega mojemu synowi i jak to leczyć.
Wczoraj pielęgniarka się mnie pyta czy mój mąż mówi choć trochę po polsku. Wyobraźcie sobie moje zdziwienie i moją minę... Toż to polak na całego! Ha a ona stwierdziła że ma inny akcent i te czarne oczy i włosy...już kiedyś kumpela myślała że mam faceta z Egiptu:p pielęgniarka stwierdziła że faktycznie wygląda na obcokrajowca :p i jak tu nie mieć ochoty na seks po takim poście? W dodatku im starszy tym przystojniejszy się robi i jeszcze ten zarost mrrr...;-)

Zarost jest zajebisty u faceta , od razu wygląda ponętnie :D

Magda ja też lubię takich ciemnych[emoji14] ale mój w żadnym razie taki nie jest. Moja mama mówi że przypomina Robiego Williamsa tego co śpiewa nie aktora ;)
W sumie ma rację poniekąd.

Ja mam generalnie zupełnie inny typ mężczyzny niż mój mąż jest.
Ja lubię takich dość grubych, dobrze jak są wydziarani. Rudych Lubie. A mój mąż 192 i chudy jak łodyga :D

Pomyśleć że ja kiedyś zarostu nie lubiłam. Pamiętam że tacie nigdy buziaka w policzek nie chciałam dać bo broda :p a teraz sama lubię jak mąż się nie goli :p ślinię się jak pies na kiełbasę :p
To masz specyficzny gust, zazwyczaj kobiety wolą takich och ach itp. ;-) Mój też wysoki i chudy :p ja w sumie mam swój ideał no i jest zajebistym ojcem aż wszędzie się dziwią jak zajmuje się małym... Karmi, przewija itp w miejscu publicznym, rozbiera ubiera u lekarza :p zazwyczaj faceci stoją jak kołki co też wczoraj zaobserwować mogłam na izbie przyjęć

Oh jakie tematy z rana, mój typ to też ciemne włosy, oczy taki też jest mój mąż [emoji1] Magdalena też to zauważyłem, a jeszcze niektórzy nie Biorą na ręce przez pierwsze miesiące, chore to dla mnie, jak własnego dziecka można nie przytulić? No ale cóż.. Trzymaj się kochana :) my znów marudna okropnie noc, już nie wiem jakich sposób używać na niego, dobrze, że jest szumis bo czasem działa takto jest jakaś masakra [emoji26]

[emoji173]

Póki co się trzymam, mąż ogromnym wsparciem ;-) nocka u nas ok, polowe wyrko nawet ok. Nad ranem mieliśmy przeboje bo kilka razy przebieranie, ulewanie, wymiotował, jadł, przewijanie i marudzenie. Głowa od rana boli ale nie jest źle. No mój dzieć to nerwus od razu już teraz musi mieć bo mega ryk :p też z tym mlekiem stres trochę bo kuchnia mleczna kawałek od nas hehe
No niektórzy faceci różnie reagują i odnajdują się w roli ojca. Ja jestem happy że mój radzi sobie tak dobrze a nawet lepiej niż ja:p

reklama
No to jest miłość skoro go wzięłam haha

Mój też sobie radzi super. Właśnie u lekarza tez rozbiera ubiera nosi w domu i tuli. Kochany mąż <3

Madzia będzie dobrze. Wierzę w Was :*

Do góry