reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dzięki :-* Dalej niech już nas biorą na to pobieranie krwi...

Dobrze że niby na spacer można wyjść. Problem bo nie mamy wózka :-/ bagażnik był potrzebny do bagaży a i tak wzięliśmy tyle co na długie wczasy czy wyprowadzkę:p

reklama
u mnie to samo u lekarza sam wszystko robi ja gadam tylko, jak mala placze wyrywa sie zeby uspokoic, zabiera ja na "wieczorne spacery z tatkiem" zebym odpoczela troche sama w domu, zakochany w malej tak, ze az czasem sie wzrusze jak na nich patrze :)

ja zawsze lubilam ciemnych chlopakow a tu trafil mi sie jasny, ciemny blondyn intensywnie niebieskie oczy ale milosc nie wybiera haha ale kreci mnie straszne, w sumie chemia dalej jest tylko ja jakos sama z siebie wycofana narazie ;p

bylam pewna, ze mala bedzie ciemna po mnie w koncu dominujace cechy, a skubaniec ma takie mocne geny, ze z noworodkowych granatowych zjasnialy jej na identyczne jak jego :o

Moj maz zas jest idealnie w moim typie, z kazdym rokiem przystojniejszy a na dodatek bedzie mial rekawy (dziaral) wiec ohh ahh :D (w tej kwestii mamy z @Mamakulka podobne zapedy) :D

Wydaje mi sie ze moj Antoni skok rozwojowy ma za soba, przez ok tydzien byl bardzo bardzo marudny, w ciagu dnia bardzo malo spal, co chwile sie budzil, plakal i krzyczal bez powodu.. a od dwoch dni ciasza, i zauwazylam ze wyostrzyl mu sie wzrok i sluch :)

Brody i dziary to fajna sprawa ;-) Mój mąż nie ma dziary ale kiedyś miał kolczyk w brwi i w języku przy czym o tym drugim dowiedziałam się po pół roku związku i za cholere nie wiem jak nic wcześniej nie wyczułam :p
Jeden tatuaż mam, w planach był drugi ale zaszłam w ciążę. Myślę że z czasem będzie mój łapacz snów :p

haha moj tez ma kolczyk w jezyku i tatuaze, co do kolczyka tez po czasie zczailam, i tak samo nie mam pojecia jak moglam to przegapic :D

ja sie boje podziarac bo wiecznie zmieniam zdanie, wszystkie kolczyki co mialam w koncu powyjmowalam, zostawilam tylko koleczko w pepku i pod jezykiem i wydaje mi sie, ze trzasne sobie jakis tatuaz i zaraz zmieni mi sie faza i bede niezadowolona, ze go mam

Mój ma w nosie i uszach.
Dziary ma dwie i milion w planie [emoji5]

Ja mam tu gdzie widać i dwa tatuaże. Na 20 grudnia miałam termin robienia rękawa a 18 grudnia robiłam test

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas na odwrót ja w kolczykach i dziarach a mąż nie, też mnie kręci zwłaszcza rękaw ale on nie chce [emoji21] papercut u nas to samo myślałam, że po mężu ciemne geny a tu blond po mnie przeszedł [emoji2] ciekawe czy potem się to zmieni

[emoji173]

Nati i sierpniowka musicie mi się pokazać :D ja to chce mieć wszystko podziarane.

Żeby nie było mój mąż mnie kręci i podoba mi się ale zawsze miałam inny typ i nie wiem jaki cudem się zakochałam :D haha

Ja to w ogóle bym chciała w policzkach jeszcze kolczyki ale się boję bólu trochę xD

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry