reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Dzięki :-* Dalej niech już nas biorą na to pobieranie krwi...

Dobrze że niby na spacer można wyjść. Problem bo nie mamy wózka :-/ bagażnik był potrzebny do bagaży a i tak wzięliśmy tyle co na długie wczasy czy wyprowadzkę:p

reklama
u mnie to samo u lekarza sam wszystko robi ja gadam tylko, jak mala placze wyrywa sie zeby uspokoic, zabiera ja na "wieczorne spacery z tatkiem" zebym odpoczela troche sama w domu, zakochany w malej tak, ze az czasem sie wzrusze jak na nich patrze :)

ja zawsze lubilam ciemnych chlopakow a tu trafil mi sie jasny, ciemny blondyn intensywnie niebieskie oczy ale milosc nie wybiera haha ale kreci mnie straszne, w sumie chemia dalej jest tylko ja jakos sama z siebie wycofana narazie ;p

bylam pewna, ze mala bedzie ciemna po mnie w koncu dominujace cechy, a skubaniec ma takie mocne geny, ze z noworodkowych granatowych zjasnialy jej na identyczne jak jego :o

Moj maz zas jest idealnie w moim typie, z kazdym rokiem przystojniejszy a na dodatek bedzie mial rekawy (dziaral) wiec ohh ahh :D (w tej kwestii mamy z @Mamakulka podobne zapedy) :D

Wydaje mi sie ze moj Antoni skok rozwojowy ma za soba, przez ok tydzien byl bardzo bardzo marudny, w ciagu dnia bardzo malo spal, co chwile sie budzil, plakal i krzyczal bez powodu.. a od dwoch dni ciasza, i zauwazylam ze wyostrzyl mu sie wzrok i sluch :)

Brody i dziary to fajna sprawa ;-) Mój mąż nie ma dziary ale kiedyś miał kolczyk w brwi i w języku przy czym o tym drugim dowiedziałam się po pół roku związku i za cholere nie wiem jak nic wcześniej nie wyczułam :p
Jeden tatuaż mam, w planach był drugi ale zaszłam w ciążę. Myślę że z czasem będzie mój łapacz snów :p

haha moj tez ma kolczyk w jezyku i tatuaze, co do kolczyka tez po czasie zczailam, i tak samo nie mam pojecia jak moglam to przegapic :D

ja sie boje podziarac bo wiecznie zmieniam zdanie, wszystkie kolczyki co mialam w koncu powyjmowalam, zostawilam tylko koleczko w pepku i pod jezykiem i wydaje mi sie, ze trzasne sobie jakis tatuaz i zaraz zmieni mi sie faza i bede niezadowolona, ze go mam

Mój ma w nosie i uszach.
Dziary ma dwie i milion w planie [emoji5]

Ja mam tu gdzie widać i dwa tatuaże. Na 20 grudnia miałam termin robienia rękawa a 18 grudnia robiłam test

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas na odwrót ja w kolczykach i dziarach a mąż nie, też mnie kręci zwłaszcza rękaw ale on nie chce [emoji21] papercut u nas to samo myślałam, że po mężu ciemne geny a tu blond po mnie przeszedł [emoji2] ciekawe czy potem się to zmieni

[emoji173]

Nati i sierpniowka musicie mi się pokazać :D ja to chce mieć wszystko podziarane.

Żeby nie było mój mąż mnie kręci i podoba mi się ale zawsze miałam inny typ i nie wiem jaki cudem się zakochałam :D haha

Ja to w ogóle bym chciała w policzkach jeszcze kolczyki ale się boję bólu trochę xD

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry