reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Rosna te nasze dzieci w oczach ;)
Peper, moja tez "dorosla" tak mądrze patrzy jak do niej mówie, jakby wsio rozumiała.
Aniołkowa, pieknie Kubuś rośnie :) :*
Niunia, nasze dzieci tego samego dnia urodzone, razem z mamąkulką, ciekawe czy też takie aparaty z nich będą :D
Kulka, moja też bardzo mało płacze (tfu tfu) tylko jak głodna, ale dostawi się do piersi i po płaczu. Nie przeszkadza jej hałas, siku kupa w pampersie, za ciepło za zimno. Tylko głód manifestuje ;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja myślałam ze moja przybiera w jakimś masakrycznym tempie, ale widzę ze wasze maleństwa tez szybko rosną. Moja urodziła się z waga 3930, najniższa była 3630 a dzisiaj 4 tygodnie i wazy 4500. W dzień to masakryczny głodomor i potrafi przez 5-6 godz. jeść co godzinę pozniej co 2. Za to w nocy jest fajna bo o ok 20, 1 , 5,8. I więcej nic nie chwale bo nie chce aby sie pogorszyło ;-).
Ze szczepieniami to znowu stres... Starsza szczepilam ta 6w1 i wszystkimi dodatkowymi z kalendarza szczepień oprócz pneumokoków, nigdy nie kumulowałam tylko w odstępach czasowych Wszystko super, bez płaczu, bez gorączki, bez powikłań. Myślałam ze teraz nawet nie bede się nad tym zastanawiać i zrobię tak samo, a teraz po waszych wpisach znowu pojawia sie stres, co zrobic aby nie skrzywdzić dziecka

Kama no to mój to samo. Jak głodny to jest wrzask ale wystarczy ze cycka wyjme i cicho. Oby tak dalej co?[emoji14]

Aniolkowa no tak jest. Człowiek sam nie wie co robić. Boje się jak cholera. Wczoraj jak mówiłam lekarce , że nie chce na razie to mało się nie poryczalam.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

co do bujaczkow i fotelikow mam nosidelko banana, czytalam o nim w necie i dusi dzieci przez przygiecie glowki do dolu tak, ze oddychac nie moga, stwierdzilam, ze nie uzyje ale nabawilam sie nowej fobii - i w foteliku i w lezaczku jest tak przygieta glowa jak musze wlozyc mala na chwile to tylko patrze czy oddycha, zwariowac mozna a myslalam, ze jak bedzie poza brzuchem to mniej stresu bo widac co i jak - ta jasne

coraz bardziej mi sie wydaje, ze z tym napieciem miesniowym jest u niej problem juz zapisalam ja do neurologa, nie zaszkodzi jak specjalista zerknie
Dlaczego wydaje się problem z napięciem miesniowym u córci ?

bo przy przewijaniu jak lezy na plecach odgina sie do tylu i lata z prawego boku na lewy i jak ja klade na brzuchu to pare razy tez tak do tylu sie wygiela ze sie przeturlala na bok z brzucha

reklama
bo przy przewijaniu jak lezy na plecach odgina sie do tylu i lata z prawego boku na lewy i jak ja klade na brzuchu to pare razy tez tak do tylu sie wygiela ze sie przeturlala na bok z brzucha
Właśnie mi też przechodziło parę razy przez myśl,bo moja też się mocno wygina zazwyczaj jak ja podnoszę do odbicia, może jestem przewrazliwiona.
A kiedy macie wizytę ? Zobaczę co powie Wam lekarz

Do góry