reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Rosna te nasze dzieci w oczach ;)
Peper, moja tez "dorosla" tak mądrze patrzy jak do niej mówie, jakby wsio rozumiała.
Aniołkowa, pieknie Kubuś rośnie :) :*
Niunia, nasze dzieci tego samego dnia urodzone, razem z mamąkulką, ciekawe czy też takie aparaty z nich będą :D
Kulka, moja też bardzo mało płacze (tfu tfu) tylko jak głodna, ale dostawi się do piersi i po płaczu. Nie przeszkadza jej hałas, siku kupa w pampersie, za ciepło za zimno. Tylko głód manifestuje ;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja myślałam ze moja przybiera w jakimś masakrycznym tempie, ale widzę ze wasze maleństwa tez szybko rosną. Moja urodziła się z waga 3930, najniższa była 3630 a dzisiaj 4 tygodnie i wazy 4500. W dzień to masakryczny głodomor i potrafi przez 5-6 godz. jeść co godzinę pozniej co 2. Za to w nocy jest fajna bo o ok 20, 1 , 5,8. I więcej nic nie chwale bo nie chce aby sie pogorszyło ;-).
Ze szczepieniami to znowu stres... Starsza szczepilam ta 6w1 i wszystkimi dodatkowymi z kalendarza szczepień oprócz pneumokoków, nigdy nie kumulowałam tylko w odstępach czasowych Wszystko super, bez płaczu, bez gorączki, bez powikłań. Myślałam ze teraz nawet nie bede się nad tym zastanawiać i zrobię tak samo, a teraz po waszych wpisach znowu pojawia sie stres, co zrobic aby nie skrzywdzić dziecka

Kama no to mój to samo. Jak głodny to jest wrzask ale wystarczy ze cycka wyjme i cicho. Oby tak dalej co?[emoji14]

Aniolkowa no tak jest. Człowiek sam nie wie co robić. Boje się jak cholera. Wczoraj jak mówiłam lekarce , że nie chce na razie to mało się nie poryczalam.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

co do bujaczkow i fotelikow mam nosidelko banana, czytalam o nim w necie i dusi dzieci przez przygiecie glowki do dolu tak, ze oddychac nie moga, stwierdzilam, ze nie uzyje ale nabawilam sie nowej fobii - i w foteliku i w lezaczku jest tak przygieta glowa jak musze wlozyc mala na chwile to tylko patrze czy oddycha, zwariowac mozna a myslalam, ze jak bedzie poza brzuchem to mniej stresu bo widac co i jak - ta jasne

coraz bardziej mi sie wydaje, ze z tym napieciem miesniowym jest u niej problem juz zapisalam ja do neurologa, nie zaszkodzi jak specjalista zerknie
Dlaczego wydaje się problem z napięciem miesniowym u córci ?

bo przy przewijaniu jak lezy na plecach odgina sie do tylu i lata z prawego boku na lewy i jak ja klade na brzuchu to pare razy tez tak do tylu sie wygiela ze sie przeturlala na bok z brzucha

reklama
bo przy przewijaniu jak lezy na plecach odgina sie do tylu i lata z prawego boku na lewy i jak ja klade na brzuchu to pare razy tez tak do tylu sie wygiela ze sie przeturlala na bok z brzucha
Właśnie mi też przechodziło parę razy przez myśl,bo moja też się mocno wygina zazwyczaj jak ja podnoszę do odbicia, może jestem przewrazliwiona.
A kiedy macie wizytę ? Zobaczę co powie Wam lekarz

Do góry