reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Dziewczyny po cc, ile czasu krwawiłyście? Ja dziś 11 dzień po i już praktycznie zero. Trochę się martwię, bo poprzednio, też po cc, 6 tygodni równe. Ale teraz ładniej mnie zszyli, to i może dokładnie wszystko wyczyścili. Miałam usg po porodzie w szpitalu, jak mnie bardzo bolało i wszystko było ok.

Tak, pamiętam z córką, że po 14 dniach też więcej płakała, wieczorami właśnie, już mózg więcej odbiera bodźców, to i dziecko często tak odreagowuje. Jeśli tylko starszej nie będzie budzić, to jakoś damy radę. Bo teraz starsza w nocy się budzi więcej razy niż młody, eh.

Kiedy przechodzimy na zamknięty? Jak się urodzi nasza ostatnia kruszyna? :D

mi leci 26 dzien, pare dni plamienie pare dni bez, moze jeszcze cos poplamisz bo faktycznie 11 dni to malo, a boli cie brzuch?

Ja juz miesiac po a plamienia jeszcze sie pojawiaja.
Wogole coraz częściej na wieczór boli mnie w okolicach rany,poprzednio tak nie miałam. Mam nadzieje ze wszystko jest ok.
A kiedy powinna być wizyta kontrolna u gina

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

u gina chyba po 6tyg, po pologu

mnie tez wieczorami pobolewa, w ogole strasznie mam wypukle w miejscu, gdzie sa szwy wewnetrzne i wieczorami jakby obrzekniete to bylo, nie wiem czy to normalne

A właśnie jeśli chodzi o kontrolę ja miałam tylko pierwszą wizytę, teraz 15 września usg bioderek ale tylko usg, nic innego nie zrobią i dopiero pierwsze szczepienie 25 września zważą i zmierzą.
Ze starszymi dziewczynkami latałam na obowiązkowe kontrole co tydzień. Jak jest u Was ?

Do gina za chwilkę trzeba się umawiać, ale ja miałam poród expresowy i jak to mnie nazwali w szpitalu "ta bez obrażeń". Ani nie pękłam ani mnie nie nacięli - poród bajka. Mówią, że do trzech razy sztuka hihi. Po dwóch pierwszych czułam się jakby mi granat pękł między nogami ;)

reklama
Ja mam contydzien położna a pediatre kontrolę tej zoltaczki bo ma długi juz. A na fotach juz mniej żółty wiec liczę na to , że schodzi dziadowka.

Ja jeszcze plamienie ale maleńkie. Nic mnie nie boli.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry