reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Dziewczyny po cc, ile czasu krwawiłyście? Ja dziś 11 dzień po i już praktycznie zero. Trochę się martwię, bo poprzednio, też po cc, 6 tygodni równe. Ale teraz ładniej mnie zszyli, to i może dokładnie wszystko wyczyścili. Miałam usg po porodzie w szpitalu, jak mnie bardzo bolało i wszystko było ok.

Tak, pamiętam z córką, że po 14 dniach też więcej płakała, wieczorami właśnie, już mózg więcej odbiera bodźców, to i dziecko często tak odreagowuje. Jeśli tylko starszej nie będzie budzić, to jakoś damy radę. Bo teraz starsza w nocy się budzi więcej razy niż młody, eh.

Kiedy przechodzimy na zamknięty? Jak się urodzi nasza ostatnia kruszyna? :D

mi leci 26 dzien, pare dni plamienie pare dni bez, moze jeszcze cos poplamisz bo faktycznie 11 dni to malo, a boli cie brzuch?

Ja juz miesiac po a plamienia jeszcze sie pojawiaja.
Wogole coraz częściej na wieczór boli mnie w okolicach rany,poprzednio tak nie miałam. Mam nadzieje ze wszystko jest ok.
A kiedy powinna być wizyta kontrolna u gina

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

u gina chyba po 6tyg, po pologu

mnie tez wieczorami pobolewa, w ogole strasznie mam wypukle w miejscu, gdzie sa szwy wewnetrzne i wieczorami jakby obrzekniete to bylo, nie wiem czy to normalne

A właśnie jeśli chodzi o kontrolę ja miałam tylko pierwszą wizytę, teraz 15 września usg bioderek ale tylko usg, nic innego nie zrobią i dopiero pierwsze szczepienie 25 września zważą i zmierzą.
Ze starszymi dziewczynkami latałam na obowiązkowe kontrole co tydzień. Jak jest u Was ?

Do gina za chwilkę trzeba się umawiać, ale ja miałam poród expresowy i jak to mnie nazwali w szpitalu "ta bez obrażeń". Ani nie pękłam ani mnie nie nacięli - poród bajka. Mówią, że do trzech razy sztuka hihi. Po dwóch pierwszych czułam się jakby mi granat pękł między nogami ;)

reklama
Ja mam contydzien położna a pediatre kontrolę tej zoltaczki bo ma długi juz. A na fotach juz mniej żółty wiec liczę na to , że schodzi dziadowka.

Ja jeszcze plamienie ale maleńkie. Nic mnie nie boli.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry