reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Cholera gdzie wy mieszkacie , że takie upały? U nas na krótki rękawem za chłodno... syn mój ma pierdyliard body z krótkim rękawem i żadnych nie ubrał bo zimno.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mika współczuje u mnie też w dzień niby coś sie dzieje pojawiają sie pojedyńcze skurcze a w nocy wszystko sie wycisza i dupa jutro ktg i skierowanie na wywołanie jeszcze te wszystkie pytania mam wrażenie że wszyscy są rozczarowani ze nie urodziłam siada mi juz całkiem na psyche
PAPER a probowalaś sama pić herbatke z kopru na kolki Ninki przypomniało mi się że przy synku tak robiłam z mlekiem zawsze cos i ona wypije.

Oj mika biedna ty jestes, pewnie poród cię zaskoczy w najmniej oczekiwanym momencie;)

Właśnie ja też mojej córci kupiłam śliczne ciuszki z krótkim rękawem i nie było okazji ubrać :/
Ja pije rumianek właśnie słyszałam że zawsze coś tam maleństwo wypije z pokarmem. Mojej okropnie się ulewa i przy okazji nosem już pomysłu nie mam co tu robić. Zmieniam jej pozycje, kładę na brzuszek, podnoszę do odbicia a potem charczy jakby katar miała.

Dziewczyny mnie tak glowa boli ze nie wyrabiam.. Wiki tez jest nocnym markiem ma tryb jak w brzuszku w dzien spi z przerwami na jedzenie w nocy buszuje o masakra padam ze zmecaenia a dzis wychimy ze szpitala i ma byc u mnie pol rodziny ...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Mika to dziwne że cię wypuszcza u nas w szpitalu jak podają oxy to dają co dwa dni ogólnie 3 razy u wtedy na pewno się udaje... A u ciebie jedna i wypuszczają hmm
U nas w miare ok nocki 3 pobudki i spi a w dzień ostatnio też ładnie śpi więc dajemy radę

Mika może to mało pocieszające ale już bliżej niż dalej ;-) każdy dzień, godzina i minuta przybliża Cie do spotkania z dzieckiem. Staraj się tak na to patrzeć, choć nie dziwie się, że jesteś zawiedziona. Pewnie ruszy się coś z niebawem ;-)

U nas po kąpieli synek śpi praktycznie do pory karmienia tak ok 1 potem zanim zaśnie to z godzina minie i potem pobudka między 5 a 6 ;-) więc nie jest źle...
Jak dobrze wejść w spodnie nie ciążowe, choć i tak zazwyczaj śmigam w ciążowych jeszcze :p

Oj nierozpakowane dziewczyny współczuję koncowki i zycze szybkiego i szczesliwego rozwiazania :-)
Dziewczyny po cc mam pytanie sciagacie sie czyms tzn urzywacie pasow pooperacyjnych lub czegos takiego jak tak to kiedy po cc zaczelyscie ?

Mam pas pooperacyjny ale jeszcze nie zaczęłam używać. Po wyjściu ze szpitala pytałam położnej co z tym pasem... Kazała jeszcze trochę poczekać. W gazecie dla ciężarnych była o tym wzmianka muszę sprawdzić co tam piszą bo podane było od kiedy stosować. Mi w niedzielę mija miesiąc od cc więc powoli zaczynam myśleć o tym żeby ubrać. I stosować maść na blizne bo już mogę. Jak znajdę artykuł to dam znać
Chyba że któraś z Was zdąży odpowiedzieć ;-)

reklama
mika do boju! :D

niunia masz na mysli pas poporodowy? jesli tak to chyba po wygojeniu ciecia po 6tyg mozna ale nie jestem pewna

jutro ide z mala do pediatry, jestem troche podekscytowana :D mamakulka ty dzisiaj masz wizyte dobrze wyczytalam?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry