reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
:) No teraz posłucham lekarki i zobaczymy... tylko musze dokładnie obserwować czy nie ropieje. Jestem troche przewrażliwiona na punkcie tego pępka, bo w przypadku starszego syna mieliśmy z tym problem, dostał zapalenia i w porę dostał antybiotyk.

Dzięki dziewczyny ;-)
My też z kikutekiem nadal i ten sam problem. Kazali aby suszyć i nic więcej. Też jestem przewrazliwiona. Zwariować można hehe :p

A ja sie cieszw ze nam w 7 dniu u szpitalu odpadl do domu mielismy delikatny strupek :-) i juz prawie sladu nie ma :-) nie wiem czym robili w szpitaalu ale w domu ten strupek robilam oktaniseptem i osuszalam patycz kiem i wacikiem

Właśnie grzebienie ;-) ja podpatrzylam jak to położna robiła trochę przerażona byłam bo tak dość tam grzebala ... Ale ja też tak się odważyłam i w 3 dni odpadł ;-)

Ja nie używam pasa a brzuszek już fajnie mi się zmniejsza :-)
Z wagi się cieszę bo mam 15 kilo mniej ... Ale jeszcze 15 zostało. .

Jestem 20 dni po cc i pytanie jak u was z krwawieniem? U mnie już praktycznie sucho .. Czy to już tak może być?

u mnie 2 dni nie ma 2 dni znowu jest pytalam w przychodni i tak powinno byc z tym krwawieniem

mi zostalo 10kg ale ewidentnie w tylku i nogach bo brzuch juz plaski, chodze z wozkiem conajmniej 1.5h dziennie i jak placze robie polprzysiady z mala na ramieniu narazie nic wiecej nie zdzialam ;p

reklama
Do góry