reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
:) No teraz posłucham lekarki i zobaczymy... tylko musze dokładnie obserwować czy nie ropieje. Jestem troche przewrażliwiona na punkcie tego pępka, bo w przypadku starszego syna mieliśmy z tym problem, dostał zapalenia i w porę dostał antybiotyk.

Dzięki dziewczyny ;-)
My też z kikutekiem nadal i ten sam problem. Kazali aby suszyć i nic więcej. Też jestem przewrazliwiona. Zwariować można hehe :p

A ja sie cieszw ze nam w 7 dniu u szpitalu odpadl do domu mielismy delikatny strupek :-) i juz prawie sladu nie ma :-) nie wiem czym robili w szpitaalu ale w domu ten strupek robilam oktaniseptem i osuszalam patycz kiem i wacikiem

Właśnie grzebienie ;-) ja podpatrzylam jak to położna robiła trochę przerażona byłam bo tak dość tam grzebala ... Ale ja też tak się odważyłam i w 3 dni odpadł ;-)

Ja nie używam pasa a brzuszek już fajnie mi się zmniejsza :-)
Z wagi się cieszę bo mam 15 kilo mniej ... Ale jeszcze 15 zostało. .

Jestem 20 dni po cc i pytanie jak u was z krwawieniem? U mnie już praktycznie sucho .. Czy to już tak może być?

u mnie 2 dni nie ma 2 dni znowu jest pytalam w przychodni i tak powinno byc z tym krwawieniem

mi zostalo 10kg ale ewidentnie w tylku i nogach bo brzuch juz plaski, chodze z wozkiem conajmniej 1.5h dziennie i jak placze robie polprzysiady z mala na ramieniu narazie nic wiecej nie zdzialam ;p

reklama
Do góry