reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Cholera gdzie wy mieszkacie , że takie upały? U nas na krótki rękawem za chłodno... syn mój ma pierdyliard body z krótkim rękawem i żadnych nie ubrał bo zimno.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mika współczuje u mnie też w dzień niby coś sie dzieje pojawiają sie pojedyńcze skurcze a w nocy wszystko sie wycisza i dupa jutro ktg i skierowanie na wywołanie jeszcze te wszystkie pytania mam wrażenie że wszyscy są rozczarowani ze nie urodziłam siada mi juz całkiem na psyche
PAPER a probowalaś sama pić herbatke z kopru na kolki Ninki przypomniało mi się że przy synku tak robiłam z mlekiem zawsze cos i ona wypije.

Oj mika biedna ty jestes, pewnie poród cię zaskoczy w najmniej oczekiwanym momencie;)

Właśnie ja też mojej córci kupiłam śliczne ciuszki z krótkim rękawem i nie było okazji ubrać :/
Ja pije rumianek właśnie słyszałam że zawsze coś tam maleństwo wypije z pokarmem. Mojej okropnie się ulewa i przy okazji nosem już pomysłu nie mam co tu robić. Zmieniam jej pozycje, kładę na brzuszek, podnoszę do odbicia a potem charczy jakby katar miała.

Dziewczyny mnie tak glowa boli ze nie wyrabiam.. Wiki tez jest nocnym markiem ma tryb jak w brzuszku w dzien spi z przerwami na jedzenie w nocy buszuje o masakra padam ze zmecaenia a dzis wychimy ze szpitala i ma byc u mnie pol rodziny ...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Mika to dziwne że cię wypuszcza u nas w szpitalu jak podają oxy to dają co dwa dni ogólnie 3 razy u wtedy na pewno się udaje... A u ciebie jedna i wypuszczają hmm
U nas w miare ok nocki 3 pobudki i spi a w dzień ostatnio też ładnie śpi więc dajemy radę

Mika może to mało pocieszające ale już bliżej niż dalej ;-) każdy dzień, godzina i minuta przybliża Cie do spotkania z dzieckiem. Staraj się tak na to patrzeć, choć nie dziwie się, że jesteś zawiedziona. Pewnie ruszy się coś z niebawem ;-)

U nas po kąpieli synek śpi praktycznie do pory karmienia tak ok 1 potem zanim zaśnie to z godzina minie i potem pobudka między 5 a 6 ;-) więc nie jest źle...
Jak dobrze wejść w spodnie nie ciążowe, choć i tak zazwyczaj śmigam w ciążowych jeszcze :p

Oj nierozpakowane dziewczyny współczuję koncowki i zycze szybkiego i szczesliwego rozwiazania :-)
Dziewczyny po cc mam pytanie sciagacie sie czyms tzn urzywacie pasow pooperacyjnych lub czegos takiego jak tak to kiedy po cc zaczelyscie ?

Mam pas pooperacyjny ale jeszcze nie zaczęłam używać. Po wyjściu ze szpitala pytałam położnej co z tym pasem... Kazała jeszcze trochę poczekać. W gazecie dla ciężarnych była o tym wzmianka muszę sprawdzić co tam piszą bo podane było od kiedy stosować. Mi w niedzielę mija miesiąc od cc więc powoli zaczynam myśleć o tym żeby ubrać. I stosować maść na blizne bo już mogę. Jak znajdę artykuł to dam znać
Chyba że któraś z Was zdąży odpowiedzieć ;-)

reklama
mika do boju! :D

niunia masz na mysli pas poporodowy? jesli tak to chyba po wygojeniu ciecia po 6tyg mozna ale nie jestem pewna

jutro ide z mala do pediatry, jestem troche podekscytowana :D mamakulka ty dzisiaj masz wizyte dobrze wyczytalam?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry