reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Polcia wielkie gratulacje:)

Magdalena ja chodzę strasznie zakręcona bo ciągle się nie wysypiam. Mała budzi się co chwilę w nocy je, siusiu, kupa i ciągle w kółko, ucina krótkie drzemki, za to w dzień spi.
Była dzisiaj u mnie położna wkoncu i mówiła że jak dziecko się pręży i stęka to można podawać probiotyk. Przypomniałam sobie że synkowi właśnie podawałam przed kropelkami czy koperkiem.
Mała już waży 4.200 a Ur się 2.900 śmiała się że ładnie przybiera na samym cycu .

reklama
No to przybiera super. Nasza kluska waży z 3 kg a miał 2820:p i to przy mieszanym karmieniu.
Już wiemy co go męczyło...nie brzuch a tyleczek odparzony. :-/

polcia - dziecko jest tak samo zmęczone po porodzie jak Ty.
musi odespać Trudy przeciskania się przez kanał rodny :-D :wink: nie budzić, nie przeszkadzać!

maldob, mika - trzymam kciuki!!!

Gosiek - a ty mieszkasz w pl?
bo u nas chyba wszędzie liczą od OM a nie usg.
a robili ci w szpitlau usg?
mam nadzieję, że jednak nie będziesz musiała tak długo czekać.

papercut - tak, od 1 miesiąca jest ta woda koperkowa do 6 razy na dobę.
Tak. Ja w PL. U mnie okres bardzo nieregularny i dlatego pytali co chwila. Zdecydowali, ze liczymy od 11, jutro ma być indukowany porod. Wiec liczę, ze jutro będę córeczkę tulić:)

Gosiek - to powodzenia :-) :)
rzeczywiscie,chyba moja koleżanka kiedyś tez miała liczony z usg, bo po poprzednim porodzie nie miała okresu wogóle.

Dzieki dziewczyny jestem swiezutka i nieprzytomna a mala spi i spi a wsumie racja nie spala od dwoch dni bo w brzuszku szalała podczas skurczy i jeszcze porod.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry